Anar al contingut

Espectacular vol d'un paracaigudista noruec travessant la roca Foradada de Montserrat

Alexander Polli va travessar la roca en caiguda lliure a 250 quilòmetres per hora

Lespectacular vol dAlexander Polli a la roca Foradada de Montserrat. / YOUTUBE

El paracaigudista noruec Alexander Polli ha fet públic el vídeo d'una de les seves espectaculars gestes; en aquesta ocasió aquest aventurer va travessar a 250 quilòmetres per hora en caiguda lliure la roca Foradada de Montserrat, segons ha avançat Vilaweb. Polli va realitzar el salt el desembre passat. Poc després se'n van difondre, sense el seu permís, algunes imatges que van ser ràpidament retirades, fins que aquest dimarts ha publicat ell mateix totes les imatges.

La roca Foradada és un dels pics de Montserrat i forma part de les grans parets del vessant septentrional del massís. El forat de la roca a través del qual ha passat Polli és triangular, amb terra pla i parets laterals inclinades com una teulada, una forma poc freqüent a Montserrat. Té una mida d'uns 10 metres d'altura i almenys la meitat de gruix; no es tracta d'una finestra en una paret, sinó d'una gran obertura en un contrafort de la muntanya.

Polli és un dels experts mundials en salts BASE; una modalitat del paracaigudisme. A la seva pàgina web, el noruec hi penja totes les seves gestes, imatges que deixen amb la boca oberta.

0 Comentaris
cargando