Anar al contingut

La N-2 a Girona quedarà tancada als camions a finals de mes

Els transportistes hauran d'anar per l'autopista de peatge entre Maçanet i la Jonquera

Foment, Abertis i la Generalitat bonificaran del 25% al 50% de la tarifa, segons el recorregut

CRISTINA BUESA / Barcelona

Recta final de la negociació per fer fora els camions de la N-2 a Girona. En els últims dies, els negociadors de les administracions i la concessionària de la AP-7 s'han intercanviat l'última documentació de cara a tancar l'acord en els propers dies però ja hi ha alguns aspectes decidits. Per exemple, la data i el tram afectat.

Les converses entre el Ministeri de Foment, la Generalitat i Abertis es marquen el límit de finals d'aquest mes, en plena Setmana Santa, per vetar el pas de transportistes per la carretera, van informar a EL PERIÓDICO fonts coneixedores de la negociació.

Una de les circumstàncies que més està allargant el procés és justament que es vol donar la data de la prohibició de pas i, en el mateix moment, poder explicar quina rebaixa s'aplicarà a la tarifa dels peatges de l'autopista als camioners, que com a màxim serà del 50%. Hi haurà diferències en les bonificacions per als professionals que travessen Catalunya en tràfic internacional i els que només agafen l'AP-7, obligats, per a recorreguts locals o comarcals a Girona.


>> Llegiu la informació completa sobre l'ús de la N-2 al seu pas per Girona a e-Periódico.

Per oferir-li la millor experiència possible estem canviant el nostre sistema de comentaris, que passa a ser Disqus, que gestiona 50 milions de comentaris en mitjans d'arreu del món cada mes. Ens disculpem si aquests primers dies hi ha algun procés extra de 'login' o si el servei no funciona al 100%.