Mor l'home que es va cremar a l'estil bonze a Màlaga

Pare de dos fills, tenia problemes econòmics

1
Es llegeix en minuts

L'home de 57 anys que va ser trobat dimecres passat envoltat de flames a l'avinguda Carlos Haya de Màlaga ha mort finalment després de ser ingressat a l'Hospital Virgen del Rocío de Sevilla, fins on va ser traslladat procedent de l'Hospital Carlos Haya, han informat fonts sanitàries.

L'home tenia al voltant del 80% de la superfície corporal cremada. Segons alguns mitjans, era d'origen magribí i havia treballat de paleta fins que es va quedar a l'atur fa dos anys, per la qual cosa arrossegava greus problemes econòmics. Tenia dos fills.

Notícies relacionades

La Policia encara investiga les circumstàncies del succés. Segons les seves dades, l'home, la identitat del qual es podria correspondre amb les inicials A.M.A., seria un indigent, segons sembla, conegut a la zona. Una hora abans va ser atès en un centre hospitalari pròxim perquè estava bastant desorientat.

En una inspecció ocular al lloc dels fets, la Policia Científica no va localitzar cap accelerant ni iniciadors del foc, per la qual cosa segueixen les investigacions per esbrinar si l'home es va cremar a l'estil bonze o l'incendi es va produir de forma accidental.