Anar al contingut

BUSCA GRAVACIONS ORIGINALS

Un jutge busca a la seu dels Mossos de Sabadell cintes d'un cas de tràfic de drogues

Diversos agents de la policia autonòmica estan implicats en la investigació

J. G. ALBALAT / Barcelona

El jutge Joaquín Aguirre s'ha personat a la seu central dels Mossos d'Esquadra de Sabadell per buscar cintes originals d'una investigació d'un cas de tràfic de drogues en què estan implicats diversos agents de la policia autonòmica.

Segons fonts judicials, el magistrat pretén obtenir una còpia fidedigna de les gravacions que es van practicar entre diversos implicats. I que va suposar la detenció d'alguns d'ells.

Amb aquest insòlit escorcoll, Aguirre pretén clonar els originals de les gravacions de les converses telefòniques intervingudes a diversos narcos a qui investigava, davant la sospita que la unitat de la policia catalana que realitzava les escoltes li va entregar còpies alterades.

Aquesta diligència s'emmarca en la causa sobre un suposat cas de corrupció policial a la Unitat Adscrita dels Mossos d'Esquadra, en què el jutge Aguirre manté imputats el subinspector Antoni Salleras i cinc dels seus subordinats, acusats de protegir suposats narcos i agents dels Mossos a qui el magistrat havia ordenat investigar per tràfic de drogues.

Per oferir-li la millor experiència possible estem canviant el nostre sistema de comentaris, que passa a ser Disqus, que gestiona 50 milions de comentaris en mitjans d'arreu del món cada mes. Ens disculpem si aquests primers dies hi ha algun procés extra de 'login' o si el servei no funciona al 100%.