Anar al contingut

ESPERAT LLANÇAMENT

EL PERIÓDICO presenta e-Periódico a un grup de destacats internautes

Enric Hernàndez mostra la nova versió d'aquesta aposta pels continguts de qualitat vàlida per a tots els suports digitals

EL PERIÓDICO / Barcelona

El director d'EL PERIÓDICO, Enric Hernàndez, ha presentat aquest dilluns l'aposta d'e-Periódico a un grup de blocaires i usuaris de Twitter actius a Catalunya en una trobada a la redacció del diari. Des de l'expresident del Parlament i blocaire Ernest Benach fins a joves periodistes actius a la xarxa com Álvaro Martínez, Joan Salicrú, Eduard Martín-Borregon, Bertran Cazorla  i Valentí Sanjuan, i politòlegs com Nacho Corredor  i Clara Chinchilla. També hi han assistit, participant amb un debat molt interessant, la presidenta de STIC.cat, entitat organitzadora dels premis Blocs Catalunya, Trina Milan, i referents d'internet a Catalunya, com Josep Maria Ganyet  (RAC-1), la professora de periodisme digital Cristina Ribas (UPF), el periodista Marc Roca (Escacc), Dídac Boza  (La Malla), Joan Ayats (Osonosfera), Francesc Gelabert (Pratencs). Altres blocaires que no han pogut assistir-hi seran convocats a una altra trobada els pròxims dies.

Hernàndez ha explicat als blocaires i tuiters les millores incorporades a la nova versió d'e-Periódico després de sis mesos de proves, així com la forma com en EL PERIÓDICO està transformant la manera d'arribar als seus lectors i d'elaborar la informació fomentant la participació.

El màxim responsable del diari ha avançat als superusuaris d'internet aspectes de la presentació que aquest dijous organitza EL PERIÓDICO per llançar e-Periódico, una nova i innovadora manera de llegir els continguts de qualitat del diari en tots els suports digitals (ordinador, tauletes i mòbils).

Nombrosa assistència

A la trobada, en què també han participat el subdirector Joan Manuel Perdigó, el redactor en cap de la web Pep Puig i el consultor en social media Saül Gordillo, han assistit blocaires i activistes 2.0 reconeguts a Catalunya.

0 Comentaris
cargando