LI VAN TOCAR 117 MILIONS D'EUROS

El guanyador de l'Euromilions somia de comprar-se una casa a prop de Stamford Bridge

El seguidor britànic ja ha deixat la feina com a supervisor d'una empresa d'alimentació per disfrutar del futbol

Dave Dawes i la seva dona Angela celebren haver guanyat 117 milions a la loteria de l’Euromilió.

Dave Dawes i la seva dona Angela celebren haver guanyat 117 milions a la loteria de l’Euromilió. / Ben Stansall (AFP)

1
Es llegeix en minuts

Un britànic que va guanyar divendres 117 milions d'euros a la loteria, aficionat del Chelsea, afirma que somia de comprar una casa a prop de l'estadi deStamford Bridgei convidar-hi el davanterFrank Lampard "a prendre el te".

Dave Dawes, de 47 anys, i la seva dona Angela, de 43, van comparèixer davant dels mitjans britànics per explicar que van dedicaran els 101 milions de lliures de l'euromilions per comprarpropietats a Londres, viatjar i fer-se socis delsblues.

El matrimoni de Cambridgeshire, al centre d'Anglaterra, ara són la fortuna número 702 del Regne Unit, segons la llista que elabora el diariThe Times, van al davant del músic David Bowie, que té un patrimoni de cent milions de lliures.

Dave, que ja ha comunicat la seva baixa a l'empresa d'alimentació on treballava com a supervisor, ara pensa dedicar una gran part del seu temps a una de les seves passions: el futbol. El britànic té intenció d'adquirir un abonament de temporada per veure el Chelsea, encara que va rebutjar la idea de comprar una llotja a l'estadi de Stamford Bridge, perquè el seu desig és veure el seu equip "envoltat d'aficionats de veritat".

Las Vegas i Suïssa

Notícies relacionades

El matrimoni Dawes ja ha fet plans per visitar els casinos de Las Vegas (EUA) i les estacions d'esquí de Suïssa els pròxims mesos, i té previst així mateix utilitzar part dels diners per "ajudar familiars i amics".

Angela i Dave van explicar que era la tercera vegada que jugaven a l'euromilions i que no van poder dormir "ni un minut" la nit en què van descobrir que eren els guanyadors del tercer premi més gran de loteria atorgat mai al Regne Unit.