INVESTIGACIÓ MÈDICA

Una florista de Huelva mor al rebre un ram amb insectes procedent de Mèxic

La dona va rebre dues picades que li van provocar una sèpsia atesa a Urgències

1
Es llegeix en minuts
EFE
HUELVA

L'Hospital Juan Ramón Jiménez de Huelva investiga la mort d'una florista veïna de Huelva que va morir cinc dies després de patir dues picades d'insectes que eren en una partida de flors que va rebre de Mèxic, han informat fonts hospitalàries.

La dona regentava una floristeria a la barriada de Huelva de Las Colonias, i el 20 d'abril va rebre una partida de flors de Mèxic, on hi havia l'insecte que podria haver acabat amb la seva vida.

Notícies relacionades

Davant la inflamació que li va produir la picada, la dona, de 38 anys, va anar a Urgències, on li van administrar una injecció, però l'endemà va empitjorar, amb molta febre i el braç inflamat, i va morir diumenge passat, a causa, segons sembla, d'una sèpsia (infecció generalitzada produïda per un bacteri).

"L'hospital està a l'espera dels resultats de l'autòpsia", han dit les mateixes fonts, mentre els veïns, segons el rotatiu, estan impactats per aquest succés, ja que la floristeria fa més de 30 anys que està oberta al públic i la seva actual propietària era una dona molt coneguda.

Temes:

Sèpsia