A LA LOCALITAT DE CARBALLO

Una treballadora d'un bar de la Corunya denuncia el robatori d'un dècim premiat amb la grossa

1
Es llegeix en minuts
EFE / SANTIAGO DE COMPOSTEL·LA

Sara Fernández, treballadora del Bar Arco Iris de Carballo (La Corunya), ha denunciat davant la Policia Nacional el robatori d'un dècim del número 6.381, premiat amb la grossa del sorteig extraordinari de la loteria de Nadal celebrat dissabte passat.

Una administració de la localitat corunyesa va vendre 15 sèries del premi gros, dels quals uns 60 dècims es van repartir al bar Arco Iris.

Fernández ha explicat que cap a les dotze del migdia del dissabte se'n va anar al bar després de rebre una trucada en què li comunicaven que el número al qual jugaven havia obtingut el primer premi de la rifa. Una vegada al recinte, Sara es va unir a la festa, en què el cava corria per tot arreu, i hi havia molta gent darrere de la barra. "Era com una barra lliure en què tothom se servia les seves copes", ha dit.

Denuncia a la nit de Nadal

Notícies relacionades

Cap a les 12.45 hores, la treballadora va decidir anar a buscar el seu dècim, que es trobava en un pot darrere de la barra. Tot i així, i per a la seva desgràcia, el pot ja no estava al mateix lloc de sempre i quan el va obrir, va comprovar amb malestar que el dècim ja no hi era.

La dona ha indicat que va esperar fins dilluns, la Nit de Nadal, per presentar la denúncia, "per si l'havia guardat en un altre lloc". Malgrat tot, no ha estat així, i ara es lamenta que no sap qui li va prendre el dècim, a causa de la quantitat de gent que hi havia en el bar.