ACCIDENT A LA N-240

Dos morts i 13 ferits, un de greu, en el xoc d'un autobús i una furgoneta a Osca

Les víctimes mortals són els conductors dels vehicles, de 38 i 32 anys

1
Es llegeix en minuts
EFE / OSCA

Dues persones han mort i 13 han resultat ferides, una d'elles de caràcter greu, al xocar una furgoneta i un autobús a la carretera N-240, al terme municipal de Barbastre (Osca), segons han informat fonts de la Subdelegació del Govern a Osca.

El ferit que té les lesions més greus ha estat ingressat a l'Hospital Comarcal de Barbastre, on també han estat traslladats quatre ferits de caràcter lleu, entre ells una dona embarassada.

Els altres ferits lleus, la majoria amb contusions i talls pel trencament de vidres, estan sent atesos als centres de Salut de Barbastre i de la població de Montsó.

Les víctimes mortals són els conductors de l'autobús, de 38 anys, i de la furgoneta, de 32, que viatjava sol. Les seves identitats encara no han estat facilitades per les fonts informants.

A l'autobús, de la companyia de línia regular Alarsa, hi viatjaven 18 persones i tenia com a destí Osca, han confirmat fonts de la Guàrdia Civil.

Notícies relacionades

Els agents de Trànsit investiguen les causes de l'accident, que ha tingut lloc en un tram recte amb bona visibilitat, i no descarten que s'hagi pogut produir per una maniobra incorrecta d'avançament o una badada d'un dels conductors.

L'accident ha passat a les 7.40 hores al punt quilomètric 165,150 de la N-240, punt en què s'han registrat grans retencions de vehicles en els dos sentits.