Anar al contingut

EN SANT JAUME D'ENVEJA

Mor un caçador a Tarragona pel tret d'un altre company

EFE / SANT JAUME D'ENVEJA

Un caçador de 23 anys veí de Sant Jaume d'Enveja (Montsià) va morir ahir a la nit mentre caçava ànecs al rebre un tret d'escopeta efectuat per un company, segons ha informat la Guàrdia Civil d'Amposta.

Els fets van passar cap a les 23.50 hores d'ahir, quan un grup d'entre cinc o sis caçadors es trobava en un paratge de Sant Jaume d'Enveja caçant ànecs.

Un dels participants en la cacera estava amagat en un forat a l'espera de poder disparar alguna presa quan, després de sentir un soroll, va disparar creient que es tractava d'un ànec.

El tret va tocar per l'esquena Francisco Javier F.P., que en aquells moments parlava per telèfon amb el seu pare, que també participava en la cacera.

Segon accident en dos dies

L'autor del tret és un jove de 29 anys veí de la localitat de Riudecanyes (Baix Camp) i que participava en la cacera en qualitat de convidat.

El cos de Francisco Javier F.P. ha estat traslladat al tanatori de Tortosa, on està previst que avui se li practiqui l'autòpsia.

Aquest és el segon accident de caça que es produeix en dos dies a Catalunya, després que el dia 22 morís l'extirador olímpic andorrà Esteve Dolsa Montaña, de 71 anys i que va participar als Jocs Olímpics de Mont-real el 1976, al rebre un tret accidental quan caçava amb uns amics en un vedat al terme municipal de la localitat lleidatana d'Us de Civís.

Per oferir-li la millor experiència possible estem canviant el nostre sistema de comentaris, que passa a ser Disqus, que gestiona 50 milions de comentaris en mitjans d'arreu del món cada mes. Ens disculpem si aquests primers dies hi ha algun procés extra de 'login' o si el servei no funciona al 100%.