L'ANIMAL ESTAVA EN ZEL

Mor una dona de 55 anys a Lleó al ser envestida per un cérvol

1
Es llegeix en minuts
EUROPA PRESS / LLEÓ

Una dona de 55 anys, que respon a les inicials de R.M.G, va morir dimarts a la tarda al seu domicili del carrer de Zapata de Astorga (Lleó) a causa de les ferides que va patir després de ser envestida per un cérvol de la seva propietat.

Segons ha informat la Policia Local d'Astorga, els fets es van produir a primera hora de la tarda, quan la dona va anar a donar menjar a l'animal i, per causes que es desconeixen, l'animal la va atacar i la va envestir fins a causar-li la mort.

Les mateixes fonts van apuntar que el cérvol, que pesava al voltant de 200 quilos, estava en zel i es mostrava agressiu. Aquesta circumstància podria haver provocat l'atac de l'animal a la seva propietària.

Trets per espantar l'animal

Notícies relacionades

Fins al lloc s'hi van desplaçar agents de la Policia Municipal, que van ser alertats del que havia passat pel marit de la víctima. Els efectius policials es van veure obligats a disparar fins a dos cops per allunyar l'animal de la seva propietària.

Posteriorment, els sanitaris del centre de salut d'Astorga, que van anar al domicili de la dona, només en van poder certificar la mort.