APUNYALAT PER L'ESQUENA

Un ramader apareix assassinat a la seva explotació d'Osca

1
Es llegeix en minuts
EFE / OSCA

El ramader de Binèfar (Osca) Antonio Jáuregui Martínez, de 70 anys, ha estat trobat mort amb una ferida d'arma blanca a l'esquena, en una explotació agropecuària ubicada al terme municipal de Tamarit de la Llitera.

Segons fonts vinculades a la investigació, el cadàver ha estat localitzat per un veí, que ha trucat a la Guàrdia Civil, a la partida rural La Vispesa, on la víctima tenia una explotació de bestiar boví i porcí.

Després de la localització del cadàver, la Guàrdia Civil ha acordonat la zona i ha informat el titular del Jutjat d'Instrucció de Fraga, que ha decretat el secret de les investigacions a l'espera de conèixer els primers resultats de les indagacions.

Possible baralla amb lladres

Segons les citades fonts, les indagacions inicials dels agents han permès esbrinar que el ramader solia passar les nits últimament a la seva explotació agropecuària, per causes no determinades.

Notícies relacionades

Una de les hipòtesis considerades pels investigadors apunta la possibilitat que la víctima hagués estat sorpresa per uns lladres que haurien entrat a la seva propietat a robar.

Segons les fonts informants, durant l'incident que hauria enfrontat els lladres amb el ramader aquest hauria estat ferit a l'esquena amb una arma blanca.