ACCIDENT DE TRÀNSIT

Tres agents i quatre presos resulten ferits al col·lisionar un furgó de reclusos a Conca

1
Es llegeix en minuts
EUROPA PRESS / CONCA

Tres agents i quatre presos han resultat ferits de diversa consideració en un accident de trànsit que ha tingut lloc a l'altura del quilòmetre 79,200 de l'A-3, al terme municipal de Tarancón (Conca), al col·lisionar un turisme contra un furgó de conducció de presos de la Guàrdia Civil.

El sinistre, segons informa la Subdelegació del Govern, s'ha produït avui cap a les 16.00 hores. En l'accident han resultat ferits de caràcter greu dos agents, A.V.O. i F.C.C., que han estat traslladats a una UVI mòbil a l'Hospital General de Conca i a l'Hospital Virgen de la Salud de Toledo, respectivament.

Igualment, ha resultat ferida greu I.H., conductora i única ocupant del vehicle contrari, que ha estat traslladada al Servei d'Urgències de l'Hospital General de Conca.

Cinc ferits lleus

Notícies relacionades

Pel que fa al tercer agent, ha resultat ferit lleu i al ser reconegut al Centre d'Especialitats de Tarancón ha estat traslladat al seu domicili.

Igualment, han resultat ferits lleus els quatre reclusos. Tres d'ells han estat traslladats al Servei d'Urgències de l'Hospital de Conca, i el quart directament al Centre penitenciari de Conca, després de ser reconeguts al Centre d'Especialitats de Tarancón.