PROTESTA PER UNA EXPROPIACIÓ

S'entrega l'home que amenaçava de cremar l'ajuntament d'un poble de Valladolid

1
Es llegeix en minuts
EFE / VALLADOLID

L'home de 69 anys que s'havia tancat a l'Ajuntament de Cigales (Valladolid) des de les nou del matí i que havia ruixat amb gasolina part de les dependències per reclamar que un jutge escoltés les seves demandes, ha abandonat la mesura de protesta unes set hores i mitja després.

Néstor Caballero Vallejo ha sortit per la porta principal del consistori acompanyat d'un guàrdia civil, per pujar a un turisme en el qual hi havia quatre agents més de l'institut armat. Poc abans havia declarat als periodistes que ja s'assabentarien del motiu pel qual ha decidit deposar la seva actitud i sortir.

Els motius de Caballero

Notícies relacionades

Mitja hora abans, els guàrdies civils havien escurçat el cordó policial establert per seguretat i Néstor Caballero s'havia deixat veure al balcó del consistori, desde el qual havia saludat els veïns que es trobaven a la plaça Mayor. Part dels presents l'han aplaudit i part han proferit crits de "fora".

L'home reclama la mediació del consistori entre ell i una empresa que pretén expropiar-li una part del seu terreny, segons ha explicat l'alcalde de la localitat, Javier Gallego.