NOU CAS DE VIOLÈNCIA DOMÈSTICA

Un home se suïcida després de disparar contra la seva filla a Ciudad Real

2
Es llegeix en minuts
EFE / CIUDAD REAL

Un home de 65 anys s'ha suïcidat aquest matí a Miguelturra (Ciudad Real) en presència dels efectius policials que el volien detenir després de disparar amb una escopeta contra la seva filla, de 43 anys, quan intentava evitar que ataqués l'actual companya sentimental del seu pare.

Fonts de la Policia Local i la regidora de Dona de l'Ajuntament de Miguelturra, Esmeralda Muñoz, han informat que el succés ha passat cap a les 10.30 al número 5 del carrer Isaac Peral, domicili de la víctima mortal, identificat com a Gregorio A., que presumptament ha disparat a la seva filla, G.A., que ha estat traslladada a l'Hospital General de Ciudad Real amb ferides a l'abdomen i en un braç. La dona ha ingressat conscient i en estat greu després d'haver perdut gran quantitat de sang i ha estat intervinguda quirúrgicament.

La regidora de Dona de l'Ajuntament de Miguelturra, Esmeralda Muñoz, ha explicat que, segons les primeres investigacions, la dona ha estat ferida de forma fortuïta mentre intentava mediar en una discussió, perquè l'agressor pretenia atacar la seva actual companya sentimental, amb qui convivia des de fa cinc o sis anys. L'home, que era caçador, era molt conegut a la localitat i no havia donat mai cap problema, segons la regidora.

Agents de la Policia Local de Miguelturra s'han desplaçat fins al número 5 del carrer d'Isaac Peral després de rebre l'avís que hi havia hagut un tiroteig i, a l'adonar-se de la gravetat dels fets, han trucat a la Guàrdia Civil i als serveis sanitaris. A l'entrar a la vivenda, els agents han trobat la víctima estesa a terra en un passadís, sagnant de forma abundant. El fill de la companya sentimental de l'agressor i un acompanyant d'aquest també presentaven ferides de caràcter lleu.

Dol una altra vegada

Notícies relacionades

Els efectius policials han localitzat l'agressor al pati de la vivenda armat amb una escopeta i l'han intentat tranquil·litzar al sospitar que es podia suïcidar o disparar contra els agents. Segons les fonts consultades, abans que poguessin reaccionar, Gregorio A. ha disparat i s'ha matat.

Miguelturra torna a estar de dol per un crim de violència domèstica després que el 21 de gener del 2007 Rosario Robles va ser apunyalada fins a la mort pel seu marit, que posteriorment es va penjar. Rosario Robles va ser la primera víctima de la violència domèstica a Castella-la Manxa el 2007.