A LA LOCALITAT D'ILLANA

Moren quatre treballadors al caure a una fossa sèptica en una piscifactoria de Guadalajara

1
Es llegeix en minuts
EFE / TOLEDO

Quatre persones han mort avui en un accident ocorregut mentre treballaven en una piscifactoria de la localitat d'Illana (Guadalajara), han informat fonts de la Subdelegació del Govern en la província.

L'accident ha tingut lloc cap a les 13.00 hores quan els treballadors han caigut en una fossa sèptica.

Els morts són el propietari de l'empresa Francisco del Olmo.; el seu fill, Antonio del Olmo., i un matrimoni que treballava en la piscifactoria, José Carlos Hernández i Cristina Clemente.

El propietari va anar a ajudar el seu fill

Els fets van començar quan el fill del propietari de la planta treballava a la fossa sèptica i s'ha desmaiat per la inhalació de gasos tòxics. Així ho ha relatat Luis Padrino, alcalde d'Almoguera, localitat pròxima a la planta en què ha passat l'accident i en què residien el propietari de la planta i el seu fill.

Padrino ha detallat que Antonio del Olmo, de 23 anys, treballava a la fossa sèptica quan s'ha desmaiat, raó per la qual el seu pare, Francisco, de 58 anys, ha anat a ajudar-lo i també ha caigut a causa dels gasos que emana la fossa.

Notícies relacionades

José Carlos Hernández, empleat de la planta, ha sortit per acostar al propietari el seu telèfon mòbil i s'ha adonat de la situació, raó per la qual també s'hi ha endinsat i ha patit els mateixos efectes, el mateix que poc després ha passat a la seva dona, Cristina Clemente.

Els quatre cadàvers han estat traslladats al tanatori municipal de Guadalajara, on se'ls practicarà l'autòpsia, que determinarà la causa de les morts, encara que tot indica que s'han degut a la inhalació de gasos tòxics.