VISITA AL VATICÀ

Benet XVI saluda i beneeix els pares de la nena britànica segrestada a Portugal

1
Es llegeix en minuts
AGÈNCIES / CIUTAT DEL VATICÀ

El papa Benet XVI ha saludat i beneït els pares de la nena britànica Madeleine McCann, segrestada el 3 de maig a l'Algarve portuguès, després de l'audiència pública d'avui.

Els pares de la nena, Kate i Gerry McCann, catòlics practicants, han assistit a l'audiència general a la plaça de Sant Pere del Vaticà, asseguts a les primeres files, i han esperat el seu torn amb centenars de fidels fins que se'ls ha acostat el Papa.

Benet XVI ha donat la mà durant uns segons als pares de Madeleine i ha intercanviat unes paraules amb la mare, que li ha entregat una foto de la nena perquè la beneís.

Emocions contradictòries

Abans de l'audiència, Gerry McCann havia comentat als periodistes: "Sentim emocions contradictòries al trobar-nos aquí. En circumstàncies normals, aquesta hauria estat una de les experiències més emocionants de la nostra vida, però no podem oblidar que Maddie no és aquí amb nosaltres. Estem vivint una experiència molt difícil, que ens està trencant."

Gerry i Kate anaven vestits de negre i ella portava un ninotet de peluix que pertanyia a la seva filla Maddie, del qual no s'ha separat des de la desaparició.

Els McCann van visitar fa uns dies el santuari portuguès de Fàtima, on van demanar als pelegrins que hi van diàriament que resessin a la Verge perquè la seva filla torni sana i estàlvia.

Recerca de testimonis

Notícies relacionades

Maddie, de quatre anys, va desaparèixer quan dormia amb Sean i Amelie, els seus germans bessons de dos anys, al dormitori d'un complex hoteler, mentre els seus pares sopaven en un restaurant a uns 50 metres de distància.

La policia portuguesa ha donat prioritat a la pista d'un segrest i ha llançat una crida a possibles testimonis per tractar de trobar un sospitós que va ser descrit com un home blanc, de 35 a 40 anys, d'1,70 metres d'altura i de corpulència mitjana, que va ser vist el 3 de maig a la regió de Praia da Luz.

Temes:

Benet XVI