PODRIEN PERTÀNYER A LA DONA DESAPAREGUDA

Localitzades restes humanes entre la runa retirada del lloc de l'explosió de Palència

1
Es llegeix en minuts
AGÈNCIES / VALLADOLID

El subdelegat del Govern a Palència, Gabriel Castañeda, ha confirmat la troballa de restes humanes entre la runa que va ser retirada del lloc de l'explosió de gas de dimarts i que s'han traslladat als afores de la ciutat.

Aquests restes podrien pertànyer a Petra, la dona de 88 anys que es trobava desapareguda, si bé Castañeda no ha precisat si ja s'han pogut identificar. Un jove romanès de 24 anys, Eduard, és l'altra persona desapareguda després del sinistre.

Al voltant de 200 desallotjats

Fonts policials han indicat que la troballa s'ha produït durant les tasques de rastreig per part dels agents de la policia científica entre la runa dipositada al costat de l'antic estadi de futbol de La Balastera, situat als afores de la ciutat. Durant les tasques, s'han trobat petits fragments humans que han estat recollits pels membres de la investigació perquè siguin comparats pels forenses.

Notícies relacionades

Fins ara, han estat identificades set víctimes mortals, sis dones i un home, i més de 30 ferits, com a conseqüència de la deflagració de gas que l'1 de maig a la matinada va causar l'esfondrament total de l'edifici número 4 del carrer de Gaspar Arroyo de la capital palentina.

Després de l'explosió, també van resultar seriosament afectats els números 2, 4 i 6 de la mateixa via, així com altres immobles propers, cosa que va motivar que gairebé 200 persones hagin estat desallotjades del lloc.