LA PARELLA PASSEJAVA VORA LES VIES

Un matrimoni d'avis mor atropellat per un Talgo a Palència

1
Es llegeix en minuts
EFE / PALENCIA

El matrimoni compost per María Ferrer, de 75 anys, i Ramón Macho, de 78, ha mort avui al ser atropellats per un tren Talgo en un baixador del terme palentí de Monzón de Campos, a uns sis quilòmetres de Palència capital.

El succés s'ha produït poc després del migdia quan el matrimoni passejava vora la via i, pel que sembla, l'home ha ensopegat amb una vorada del passeig paral·lel a la via del tren, entre el baixador i un pas a nivell.

Aleshores, es creu que la dona s'ha ajupit per ajudar-lo a aixecar-se i el tren els ha atropellat a tots dos i n'ha llançat els cossos a més de 200 metres de distància.

La versió dels testimonis

Dos testimonis presencials del succés, treballadors del servei de carboneria, han explicat així com s'ha produït el sinistre quan han declarat a la caserna de la Guàrdia Civil d'Amusco, poble situat molt a prop de Monzón de Campos.

Notícies relacionades

Al tenir notícia dels fets, una veïna del matrimoni que ha mort, Milagros Rodríguez, ha assegurat que les dues víctimes sortien a passejar cada dia perquè l'home estava malalt i la seva dona l'acompanyava.

El tren, que cobreix la línia Madrid-Santander i que es dirigia a Cantàbria va estar retingut al lloc dels fets des de les 12:10 fins a les 13:05 hores.