CINC FERITS EN EL SINISTRE

Una nena de 3 anys i la seva àvia moren en un incendi en un pis de Guadalajara

1
Es llegeix en minuts
EUROPA PRESS / GUADALAJARA

Una dona, de 43 anys, i la seva néta, de 3, han mort avui a conseqüència d'un incendi que s'ha originat a la primera planta d'una vivenda situada a l'avinguda de Pedro Sanz Vázquez, 31, a Guadalajara, ha confirmat el regidor de Seguretat, José María Alonso.

La dona, que al principi ha estat atesa per efectius sanitaris al costat del lloc dels fets, no ha pogut finalment salvar la vida. Així mateix, el regidor ha assegurat que malgrat que l'incendi s'ha produït a la primera planta, la dona morta residia a la tercera, on es trobava amb la seva néta.

Ha mort a l'hospital

La nena al principi ha estat traslladada a l'Hospital General Universitari de Guadalajara, on ha arribat al servei d'Urgències en parada cardiorespiratòria. Els metges li han realitzat maniobres per despertar-la, però no han aconseguit reanimar-la i per això ha mort poc després.

Notícies relacionades

A més, un total de cinc persones han estat ateses al mateix centre, entre elles un nen de 2 anys ingressat amb pronòstic lleu per inhalació de gasos. Quatre persones més d'entre 10 i 62 anys han estat ateses però donades d'alta posteriorment, també afectades per inhalació de fums.

L'incendi, que ja està extingit i del qual no s'han divulgat les causes, s'ha iniciat a les 16.19 hores i ha afectat el primer pis de l'edifici.