AVÍS DES DE FRANÇA

La policia troba en tres hores un noi de Lleó que va anunciar en un joc 'on line' el seu imminent suïcidi

1
Es llegeix en minuts
EUROPA PRESS / MADRID

Agents de la Brigada d'Investigació Tecnològica de la Policia van trobar en només tres hores un noi de Lleó que havia expressat la seva intenció de suïcidar-se a través d'un jocon line,que l'havia mantingut davant la pantalla de l'ordinador durant 14 hores. L'empresa francesa que donava servei al jove a través d'internet es va posar en contacte amb la policia espanyola per advertir-la del perill.

El noi havia manifestat a través del xat el seu propòsit de treure's la vida, després de realitzar en una de les fases del joc una "petició" a un delsmestresque no havia estat concedida.

Els agents de la Brigada d'Investigació Tecnològica de la Policia van rebre a les 11.30 hores del 16 de gener una trucada procedent d'una firma, amb seu a França, dedicada a donar servei i atenció al client d'un conegut jocon linemultijugador.

L'empresa comunicava que només mitja hora abans un dels jugadors havia manifestat a través del xat la seva intenció de suïcidar-se. El jove havia estat jugant durant 14 hores seguides, i d'ell només van aportar el nom amb què s'identificava en el joc.

Descobrir la IP, pas clau

A partir d'aquestes dades, els investigadors van aconseguir saber que la IP corresponent a aquest usuari pertanyia a un proveïdor de telefonia d'internet d'Espanya. Davant la possibilitat que complís la seva amenaça, es va sol·licitar de manera urgent la col·laboració de l'empresa de telefonia, que va comunicar que la línia pertanyia a un abonat de Lleó.

Notícies relacionades

Totes les dades es van posar immediatament en coneixement de la Comissaria Provincial de Lleó, que va desplaçar fins al domicili diversos agents per comprovar si algú es trobava en perill. Després de contactar amb el titular de l'immoble, aquest els va dir que, efectivament, el seu fill de 19 anys era qui havia estat jugant a través d'internet i havia amenaçat de suïcidar-se.

Només tres hores després de la primera trucada rebuda des de França, els investigadors van aconseguir identificar el lloc on es podia trobar el jove en perill i evitar que complís les seves amenaces, segons ha informat avui la Direcció General de la Policia i la Guàrdia Civil.