VIOLÈNCIA DOMÈSTICA

Un home mata la seva exdona a Ciudad Real i després se suïcida

1
Es llegeix en minuts
EFE / CIUDAD REAL

La dona de 41 anys morta a casa seva a Miguelturra (Ciudad Real) com a conseqüència de les ferides provocades suposadament pel seu exmarit, J.M.M.V. de 45 anys, que va aparèixer penjat hores després, va ser apunyalada al pit amb un ganivet de cuina. El cos sense vida va aparèixer precisament a la cuina.

La parella, separada des de feia uns quants anys, té dues filles de 20 i 5 o 6 anys, i compartia la custòdia d'aquesta última. La dona vivia a Miguelturra, d'on és natural la seva família, mentre que l'home va marxar després de la separació a Madrid.

Segons fonts de la Policia Local, divendres passat l'home va anar a Miguelturra a recollir la filla petita per emportar-se-la a Madrid, a casa dels seus pares. Després d'això, segons sembla, va tornar a aquesta localitat.

La Guàrdia Civil ha tingut coneixement de la mort de la dona al voltant de les 10.10 hores d'aquest diumenge, a través d'una trucada del 112. Seguidament, han anat a inspeccionar el domicili, on, a la cuina, han trobat el cos de la dona estès de bocaterrosa, sobre un bassal de sang. El jutge ha ordenat l'aixecament del cadàver cap a les 14.15 hores.

El succés podria haver passat després de mitjanit, ja que la filla gran, que viu amb la seva parella en un altre domicili, va parlar amb la seva mare cap a les 00.00 hores. Segons les mateixes fonts, l'exmarit hauria confessat ser l'autor de la mort a través d'una trucada a un cunyat, a qui també va advertir que s'anava a suïcidar, per la qual cosa es va iniciar la seva recerca.

Notícies relacionades

Cap a les 12.00 hores, dos ciclistes van avisar la Guàrdia Civil de la troballa del cos d'un home que s'havia penjat en un arbre als afores de Ciudad Real. El cos es trobava al costat d'un cotxe amb el motor en marxa, que coincidia amb el de l'exmarit.

El suposat autor dels fets no tenia cap denúncia per maltractament, ni consta que existís ordre d'allunyament de la seva exdona. La víctima havia estat treballant recentment durant un mes i mig a la secció de jardineria del pla d'ocupació municipal.