RESCAT IMPROVISAT

Una dona embarassada es llança amb el seu fill de dos anys per la finestra per fugir del foc a Lleó

Veïns i policies van salvar la mare i el nen amb una lona estesa

1
Es llegeix en minuts
EFE / LLEÓ

Una dona embarassada de sis mesos ha llançat el seu fill des del segon pis d'una vivenda de Lleó per evitar les flames d'un incendi que s'ha declarat al saló de casa seva i després ha saltat ella, seguint les indicacions de la policia, que els esperava a baix amb una lona estesa.

Segons han informar fonts de la Policia Local, quatre veïns de l'immoble i dos policies locals han estès una lona abans de convidar la dona a deixar caure el seu fill i després a saltar ella.

Un cop a la lona, la mare i el seu fill han estat traslladats a l'hospital de Lleó per sotmetre's a una revisió, si bé en principi el seu estat és satisfactori, segons les esmentades fonts.

Fractura d'un dit

Un dels veïns que subjectava la lona s'ha fracturat un dit i també ha estat atès al mateix centre hospitalari.

També ha anar a l'hospital, segons fonts del Servei d'Emergències de Castella i Lleó, un home de 39 anys, J. L. L., que va patir una lleu intoxicació per inhalació de fum.

L'incendi, que s'hauria pogut originar per un curtcircuit, es va declarar al segon pis del carrer de Peña Larzón, al barri de Las Ventas de Lleó, un immoble de quatre plantes amb quatre vivendes en cada una.

Des de la terrassa

Alertats per les flames, la dona, de nacionalitat brasilera, i el seu fill de dos anys han sortir a la terrassa.

A l'immoble, hi han arribar en primer lloc dos policies locals, que han ajudar els veïns a subjectar la lona abans de demanar a la mare i el seu fill que es llancessin des d'una altura d'uns set metres.

La dona ha llançat primer el nen, seguint les instruccions dels policies, i després ha saltat ella.

Vivenda destruïda

Notícies relacionades

El pis on hi va haver l'incendi ha quedat totalment destruït, si bé la resta dels veïns de l'immoble han pogut tornar hores després a casa seva.

Segons la Policia Local, els veïns, seguint les indicacions del bombers, no han sortir de casa mentre han durar les tasques d'extinció del foc.