SUCCESSOS

Detingut un violador que va abusar de 14 menors a Madrid

1
Es llegeix en minuts
O. P. / MADRID

Després de quatre anys d'investigacions, la policia ha aconseguit detenir a Madrid un presumpte violador de nens. Raúl P. L., de 31 anys i nacionalitat espanyola, està acusat d'abusar sexualment de 14 menors, vuit dels quals van ser violats. Les víctimes, a les quals entabanava oferint-los regals o jocs electrònics, tenien entre sis i 12 anys. Després de ser arrestat el cap de setmana passat, Raúl P. L. va ingressar a la presó per ordre del jutge.

El presumpte violador en sèrie sempre actuava de la mateixa manera, segons van explicar ahir fonts de la Prefectura Superior de Policia. L'home rondava pels voltants dels col.legis i, si els nens se n'anaven sols cap a casa, els seguia. Una vegada al portal, se'n guanyava la confiança oferint-los una Playstation si contestaven a les seves preguntes o li feien un dibuix. Abans, evidentment, s'havia assegurat que els nens estaven sols a casa.

Una vegada que entraven al domicili, el detingut n'abusava. Quan els nens començaven a cridar, ell els amenaçava i els deia que l'acte sexual es consumaria "de bon grat o per foça" i, a més, els amenaçava d'obrir-los "en canal".

ELS PARES

En total, van ser 14 els nens que van patir abusos. En vuit casos, la violació es va consumar. En els altres, les "oportunes arribades" dels pares o d'algun veí van fer que els abusos no tinguessin lloc. En tots aquests casos, el "depredador sexual" --segons el va anomenar ahir la policia-- va aconseguir fugir.

Notícies relacionades

El radi d'acció de Raúl P. L. era enorme ja que es movia per molts barris de Madrid. L'absència d'empremtes dactilars o restes biològiques a les cases dels nanos, i el fet que eren molt petits en van dificultar la detenció.

El violador compta amb antecedents policials. El 2000 va ser arrestat per violació de domicili i, quatre anys abans, per robar un cotxe.

Temes:

Violadors