assetjament ESCOLAR

Tres nenes de 13 anys trenquen una cama a una companya d'institut a Lleó

1
Es llegeix en minuts
EUROPA PRESS / LLEÓ

Una nena de 13 anys, estudiant de primer d'Educació Secundària Obligatòria (ESO) a l'institut Virgen de La Encina de Ponferrada (Lleó), està convalescent des de fa una setmana a casa seva, després que tres companyes de l'institut, de la mateixa edat, l'agredissin i resultés amb una cama trencada. La nena, segons una informació deDiario de Leónpresenta trencament de tíbia, peroné i turmell de la cama dreta.

Els fets van passar el 25 d'octubre quan la menor va sortir de classe i va ser seguida i increpada per tres companyes. Segons els seus pares, li van estirar els cabells i la van insultar. En un moment de la baralla la van empènyer, va caure d'esquena a terra i ja no es va poder aixecar. Dos homes que passaven per la zona la van recollir i la van portar a una cafeteria on hi havia dos metges que la van atendre en un primer moment.

"No tenien a qui vacil·lar"

Notícies relacionades

"Em van pegar perquè no tenien a qui vacil·lar, paraules textuals d'elles, que em deien a crits i que no m'oblidaran mai," ha declarat la menor, que segons sembla ja havia estat objecte de mofes al pati per part de les tres nenes.

Els fets van ser denunciats pels pares de l'agredida a la comissaria de policia de Ponferrada, mentre que l'Hospital d'El Bierzo també ha adjuntat el comunicat de lesions a les actuacions judicials empreses. Per la seva part, Educació ha obert una investigació i ha posat el cas en mans de la Inspecció de Ponferrada.