Compres patrocinades Aquestes ofertes han sigut seleccionades per un equip d'El Periódico de forma independent, partint del seu criteri i experiència. El Periódico obté una comissió de les vendes a partir dels enllaços d'aquesta pàgina. Tots els preus de compra inclosos en aquest article estan actualitzats.

Així és la Philips OneBlade, la màquina d’afaitar més venuda d’Amazon

Aquesta retalladora té 46.918 valoracions a la plataforma i una qualificació mitjana de 4,5 estrelles sobre 5.

Així és la Philips OneBlade, la màquina d’afaitar més venuda d’Amazon
2
Es llegeix en minuts

La retalladora de barba Philips OneBlade és la preferida de molts usuaris. Tant és així que és la més venuda d’Amazon i a la plataforma té 46.918 valoracions i una qualificació mitjana de 4,5 estrelles sobre 5.

Una mitjana excel·lent per a una retalladora, en definitiva. La veritat és que no és per menys, tenint en compte que parlem d’un model de Philips senzill i compacte que et permet retallar, perfilar i afaitar el pèl facial i corporal al teu gust.

Fes-te membre d’Amazon Prime GRATISPer 49,90 euros a l’any (o 4,99 euros al mes) i 30 dies de prova sense compromís.

Tot el que necessites saber sobre aquesta retalladora

Aquesta retalladora, que avui està al 50% de descompte a Amazon, de la marca holandesa destaca per:

  • Els seus materials de gran qualitat.

  • La seva mida és reduïda.

  • És molt manejable i portable.

  • Es pot utilitzar en sec o sota la dutxa sense cap problema.

  • Disposa de diversos accessoris que et permetran aconseguir resultats òptims en qualsevol longitud de barba.

  • Afaita en qualsevol direcció per gaudir de gran visibilitat i et permet veure cada pèl que talles.

  • Quant a la seva autonomia, és de 60 minuts. S’aconsegueix després de quatre hores de càrrega de la bateria.

Jo la utilitzo per tot: pit, aixelles, barba... 100×100 recomanable. Ja no fa servir crema d’afaitar, brotxa, ‘after shave’ ni res per l’estil; l’estalvi és considerable

Bonificació extra: aconsegueix un perfilat precís i segueix els contorns facials

Un altre dels seus punts forts, que mereix ser tractat a banda, és que ve amb quatre pintes de guia diferents (1, 2, 3 i 5 mil·límetres).

Amb aquests es pot perfilar, retallar o afaitar la barba fins a obtenir el resultat esperat. Quant al perfilat, ho fa amb precisió gràcies a la seva fulla doble.

I, finalment, no es pot parlar d’aquesta retalladora sense explicar que segueix els contorns facials gràcies al capçal flexible.

Tot i que s’ha de tenir en compte, això sí, que no és al 100% una màquina d’afaitar facial com les que tenen diversos capçals rotatoris, sinó un model que vol incloure la quantitat més gran de zones del cos possibles.

El que opinen els que ja l’han provat

Són diverses les coses que destaquen els usuaris que l’han pogut provar, sobretot la potència per retallar pèl en zones complicades, on altres màquines acaben encallant-se, i ho fa a més amb un afaitat bastant bo.

Notícies relacionades

«Jo la utilitzo per tot: pit, aixelles, barba.. 100×100 recomanable. Ja no faig servir crema d’afaitar, brotxa, ‘after shave’ ni res per l’estil, l’estalvi és considerable», explica un usuari d’Amazon.

«Pots utilitzar-la perfectament per afaitar-te completament la barba arran de la cara. Això sí, no afaita tant com una fulla. Però, com dic, et deixa la barba pràcticament afaitada al màxim. Per a una afaitada ràpida i que no t’irriti és perfecta», afegeix un altre.

Pots utilitzar-la perfectament per afaitar-te completament la barba arran de la cara. Això sí, no afaita tant com una fulla. Però, com dic, et deixa la barba pràcticament afaitada al màxim. Per a una afaitada ràpida i que no t’irriti és perfecta