Compres patrocinades Aquestes ofertes han sigut seleccionades per un equip d'El Periódico de forma independent, partint del seu criteri i experiència. El Periódico obté una comissió de les vendes a partir dels enllaços d'aquesta pàgina. Tots els preus de compra inclosos en aquest article estan actualitzats.

Túnels per estimular i divertir els teus gats

Els túnels per a gats són passadissos circulars recoberts per materials diversos que serveixen perquè les nostres mascotes entrin i surtin.

Túnels per estimular i divertir els teus gats

Pexels

4
Es llegeix en minuts

Els gats poden trobar divertiment amb els objectes o als llocs més insospitats. La xarxa és plena de vídeos que donen testimoni d’això.

Des del clàssic cabdell de llana amb el qual es poden passar bones estones sacsejant-lo amb les seves potes a ficar-se en llocs tan insospitats com rentadores o peixeres buides en la qual, per la seva flexibilitat acomoden el seu cos.

Aquesta autosuficiència lúdica de les nostres mascotes no és incompatible amb joguines específiques que no només els serveixen per jugar sinó per estimular-los o cuidar la seva salut.

Un dels més cridaners és sens dubte el túnel per a gats que els procura grans moments, també als humans que els observin, i els pot servir, a més i en funció dels models, com a llit per descansar o dormir.

Què són els túnels per a gats

La seva pròpia denominació ja dona pistes. Es tracta d’un passadís circular recobert per materials diversos que serveix perquè el gat entri i surti.

Els més bàsics compten només amb entrada i sortida i orificis laterals perquè entrin o treguin el cap, tot i que n’hi ha amb diferents direccions per augmentar les possibilitats d’ús.

Quins avantatges tenen els túnels per a gats

  • Proporcionen calidesa a l’interior, major o menor en funció del material.

  • Els faciliten un amagatall més als que són tan aficionats.

  • Estimula la seva activitat ja que se li poden introduir al passadís les seves altres joguines per variar-los la diversió.

  • Especialment útils per a gats nouvinguts o de caràcter tímid que poden trobar al túnel el seu lloc més tranquil.

  • Varietat de models amb complements perquè, per exemple, pot dormir també al seu interior.

Els millors túnels per a gats

Amb refugi inclòs: Vanplay

COMPRAR A AMAZON PER 20,99 €

Una excel·lent opció que ocupa el liderat per la bona qualitat del seu material, un disseny que suma al túnel un refugi en forma de dau que agradarà molt als gats i un preu bastant econòmic.

Una de les cartes afegides és la seva facilitat de plegat i el còmode sistema que deixa en poc temps la joguina convertida en un petit maletí circular amb nansa per guardar-lo de manera còmoda.

Una altra de les seves característiques és que es tracta d’un producte dos en un ja que el túnel es pot unir al refugi o utilitzar-se per separat i deixar el dau com a casa del gat per sentir-se protegit i còmode.

Està confeccionat amb un resistent material impermeable que el fa versàtil en l’ús tant d’interior com d’exterior.

Per longitud, el túnel és bastant correcte amb una mica més de metre i mig al qual cal sumar la carpa. El diàmetre està en uns 25 cm.

Té habilitats forats laterals perquè es pugui ficar pel passadís o treure el cap una vegada dins i agafar joguines que se li deixin al llarg del túnel per augmentar la seva capacitat de diversió.

Senzill i elegant: Ohana

COMPRAR A AMAZON PER 21,99 €

Túnel de disseny molt sobri i elegant pel material utilitzat que també apuja de manera sensible el preu dins d’una gamma assequible en general.

Està configurat en forma de tub confeccionat amb camussa, un teixit molt agradable i càlid que reportarà gran benestar al gat al seu interior.

L’única llicència de disseny és la incorporació d’una borla penjada al final del túnel perquè jugui amb ella.

A més de les entrades principals compta amb dues més de més petites habilitades al lateral.

El diàmetre de les grans està en 30 cm, fet que serà més que suficient perquè la majoria de mascotes estiguin folgades al passadís que té una mida d’1,30 metres (si es tracta d’un gat molt gran o pesant és aconsellable mesurar-lo).

Les anelles d’acer que suporten l’estructura, juntament amb el material de fabricació formen un producte molt resistent.

Una petita autopista: Kavolet

Una petita autopista: Kavolet

COMPRAR A AMAZON PER 22,99 €

Ni més ni menys que cinc túnels de curta longitud convergeixen en una espècie de glorieta per al trànsit de gats. En cas que se’n tingui més d’un serà molt més aprofitable aquest model a l’entrar i trobar-se dins.

Per augmentar la diversió incorpora borles i cascavells. Veure un parell de cadellets de gats amb aquesta joguina assegura tot un espectacle.

Per a un de sol també suposarà una millor opció ja que evita la rutina d’entrar o sortir sempre pels mateixos forats i tindrà on elegir.

Preu bastant assequible per a un model confeccionat amb resistent polièster que farà que les esgarrapades no el deteriorin en excés.

Molt cridaner: Aokuy

COMPRAR A AMAZON PER 14,69 €

Senzill de disseny, però molt cridaner per la combinació de colors vius. Es tracta d’un túnel lineal articulat en tres peces i plegable.

En total, fa menys d’un metre de llarg, mesura suficient per habilitar un parell d’orificis rodons al lateral perquè el gat tregui el cap.

També incorpora un pompó penjat en l’extrem perquè el gat s’entretingui, igual com altres opcions.

En aquest cas, el material és tafetà de polièster amb marc d’acer per donar-li rigidesa i consistència a la joguina. Durador i difícilment deformable per un preu en la gamma dels més econòmics.

Aire aristocràtic: PiuPet

COMPRAR A AMAZON PER 34,98 €

Una alternativa de caires senyorials amb un material de primer nivell que li dona un aire elegant amb un disseny senzill.

La seva carta, que es paga bé en el seu preu ja que és bastant més car sobre la mitjana, és doncs el material exterior natural similar a l’ant que resulta altament resistent a les esgarrapades.

Notícies relacionades

Per si fos poc el luxe per fora, a l’interior va revestit de lli de cotó. En suma, un túnel de bona mida (1,20 metres) i de luxe per jugar i presumir.

A més, disfruta d’enviaments un dia totalment gratis, i exprés quan no estigui disponible, en milions de productes. Pots provar Amazon Prime durant 30 dies i sense compromís.