HORÒSCOP DIARI

Horòscop del 20 d'octubre del 2018

Consulta la predicció en l'amor, feina i salut del teu signe del zodíac

horoscopo

horoscopo

2
Es llegeix en minuts
LAURA GIRALT

Consulta el nostre horòscop de dilluns 20 d’octubre del 2018, el mètode de predicció basat en la posició dels astres en el moment del naixement.

► També pots consultar l’horòscop d’altres dies

horòscop d’altres dies

Àries. Queda amb persones amb qui puguis passar un dia tranquil i relaxat. Si tens parella, és un excel·lent dia per disfrutar de la intimitat i del romanticisme amb ella.

Taure. És moment de disfrutar dels petits plaers com un exquisit menjar, un bonic paisatge o una sobretaula compartida amb els teus amics o familiars per xerrar amb calma.

Gèminis. Seràs més presumit i t’agradarà cuidar el teu aspecte. Potser compres roba o segueixes algun ritual de bellesa. Et mostraràs afectuós i et serà fàcil expressar els teus sentiments.

Càncer. Avui no perdis l’oportunitat de viatjar perquè t’espera un bonic dia visitant altres llocs, ja sigui una nova ciutat o algun recòndit lloc en la naturalesa.

Leo. El teu temperament afectuós, alegre i vital propiciarà agradables trobades amb altres persones. Et sentiràs summament apassionat i sensual, a més d’inspirat i creatiu.

Verge. No et faltaran propostes per passar-ho genial. No et ve de gust estar sol i tindràs la sort de trobar bona companyia i compartir els bons moments que et donarà el dia.

Balança. Et provarà molt passar un dia tan tranquil com sigui possible i fer activitats senzilles, com llegir, escoltar música, cuidar les teves plantes i preparar una nova recepta.

Escorpí. Seràs summament romàntic i et sentiràs molt atractiu. És un dia per deixar-se portar per la tendresa, la suavitat i l’amor. Si tens fills, avui estaràs molt a gust amb ells.

Sagitari. L’important ara és trobar-te tranquil, tant si et quedes a casa com si surts de viatge. Per això, faràs el possible per evitar els problemes i assaborir les coses bones del dia.

Capricorn. És un dia de gran sociabilitat, moviment, comunicació i curiositat. Et provarà molt sortir de casa i quedar amb els teus amics o apuntar-te a alguna activitat d’una xarxa social.

Aquari. Avui faràs bones compres, tot i que és molt possible que gastis més del compte. Controla el teu geni i actua més amb el cor. Així, disfrutaràs molt d’aquest dissabte.

Peixos. La teva sensibilitat està a flor de pell i gaudiràs d’una gran imaginació. Et delectaràs amb qualsevol manifestació artística com el cine, el teatre, la poesia o la fotografia.

L’horòscop elabora les seves prediccions a partir dels 12 signes del zodíac, et detallem les dates de naixement de cada un:

Àries: del 21 de març al 20 d’abril

Taure: del 21 d’abril al 20 de maig

Gèminis: del 21 de maig al 21 de juny

Càncer: del 22 de juny al 22 de juliol

Leo: del 23 de juliol al 22 d’agost

Verge: del 23 d’agost al 21 de setembre

Balança: del 22 de setembre al 22 d’octubre

Escorpí: del 23 d’octubre al 21 de novembre

Sagitari: del 22 de novembre al 20 de desembre

Capricorn: del 21 de desembre al 19 de gener

Aquari: del 20 de gener al 18 de febrer

Peixos: del 19 de febrer al 20 de març

A més, cada un dels signes zodiacals es troba sota la influència d’un element zodiacal específic. Aquests quatre elements són: aigua, foc, terra i aire.

Els signes d’aigua són: Càncer, Escorpí i Peixos

Els signes de foc són: Àries, Leo i Sagitari

Notícies relacionades

Els signes de terra són: Taure, Verge i Capricorn

Els signes d’aire són: Bessons, Balança i Aquari

Temes:

Horòscop