Guia de visionaments

Les sèries clau per a la setmana de l’1 d’agost

  • L’adaptació del cèlebre còmic ‘Sandman’ i la seqüela de l’estimat anime ‘Kakegurui’, entre les estrenes més destacades

Les sèries clau per a la setmana de l’1 d’agost

Netflix

2
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Després de passar per tota classe d’emocions (de la joia al dol) amb ‘Queer as folk’ i tornar a enredar-nos en els freds laberints economicoemocionals d’‘Industry’, aquesta setmana encara quedaran propostes serièfiles d’interès. A sota, les nostres propostes al complet.

1. ‘Robot chicken (T10)’: la bogeria se serveix animada

1. ‘Robot chicken (T10)’: la bogeria se serveix animada

TNT Now estrena la penúltima temporada completa d’aquest clàssic del deliri, aposta segura del bloc d’animació per a adults de Cartoon Network i planter de talents descarats; Jessica Gao, ‘showrunner’ de ‘She-Hulk: Abogada Hulka’, va escriure aquí fa una dècada. Preparin-se per a la visita de Steve Urkel a ‘Un lloc tranquil’, o la versió d’‘El cuento de la criada’ amb Barbies i Kens, o un Harry Potter que canvia la màgia per les armes de foc. TNT Now, dilluns, dia 1.

2. ‘La gran chapuza: Woodstock 1999’: com no organitzar un festival

2. ‘La gran chapuza: Woodstock 1999’: com no organitzar un festival

Fa ara un any, HBO Max estrenava el documental ‘Woodstock 99: Paz, amor y furia’, crònica del desastre més o menys anunciat del ‘revival’ del mític festival de 1969: la prehistòria de Fyre. Per a qui vulgui saber encara més sobre el desgraciat esdeveniment, concatenació d’errors logístics i batibulls humans, arriba ara una minisèrie de tres parts amb metratge poc vist i noves entrevistes a Jonathan Davis (Korn), Fatboy Slim, Jewel i Gavin Rossdale (Bush). Netflix, dimecres, dia 3.

 

3. ‘Wu-Tang: An American saga (T2)’: el moment de la veritat

‘Wu-Tang: An American saga (T2)’: el moment de la veritat

Després de la tardana estrena (tres anys d’espera) de la primera entrega al maig, arriba ara (no sense un important retard) la segona temporada del biopic de la mítica ‘crew’ hip-hop. Més ben considerada que la primera, explica ni més ni menys que la concepció del clàssic ‘Enter the Wu-Tang (36 chambers)’ (1993), considerat un dels millors primers discos de la història del rap. La sèrie ha sigut renovada per a una tercera i última temporada que, amb sort, veurem el 2025. Disney+, dimecres, dia 3.

4. ‘Kakegurui Twin’: primeres aventures de Mary Saotome

Kakegurui Twin’: primeres aventures de Mary Saotome

L’estiu i les vacances poden servir per introduir-se en universos per explorar. Per exemple el de l’anime, tan vast des de certa distància, tan addictiu des del moment en què es posa un peu allà dins. Netflix estrena aquesta setmana ‘Kakegurui Twin’, preqüela de l’exitosa ‘Kakegurui’ sobre Mary Saotome, futura enemiga de Yumeko Jabami, i els seus primers passos en el cru sistema d’apostes que defineix l’acadèmia Hyakkaou. Produeix Studio MAPPA (’Yuri!!! on Ice’, ‘Attack on Titan’). Netflix, dijous, dia 4.

5. ‘Sandman’: la cimera de Gaiman arriba a la pantalla

Notícies relacionades

5. ‘Sandman’: la cimera de Gaiman arriba a la pantalla

Sembla mentida, però l’adaptació a la pantalla de ‘Sandman’, el mític còmic gòtic de Neil Gaiman, és una realitat i té data d’estrena: aquest divendres a Netflix. Tom Sturridge (a qui acabem de veure a ‘Irma Vep’ com l’ex de Mira) dona vida a Morfeu, versió antropomòrfica del son, en aquesta ambiciosa aventura a través del temps, els mites i la literatura. Gaiman ha desenvolupat la sèrie junt amb David S. Goyer (‘Fundación’) i Allan Heinberg (cocreador dels Jóvenes Vengadores). Netflix, divendres, dia 5. 

Temes:

Disney+ Sèries