Seqüela

Disney+ prepara una sèrie de ‘Full Monty’ amb el repartiment original de la pel·lícula

Gairebé 25 anys després de l’estrena de la cinta, la nova producció mostrarà l’evolució dels personatges

Disney+ prepara una sèrie de ‘Full Monty’ amb el repartiment original de la pel·lícula
2
Es llegeix en minuts

Disney+ ha anunciat que està preparant The Full Monty, una minisèrie original dels creadors de la pel·lícula britànica estrenada el 1997. La ficció s’estrenarà a Disney+ a tot el món, Star+ a Amèrica Llatina i a Hulu als Estats Units.

Gairebé 25 anys després de l’estrena de la pel·lícula, dirigida per Peter Cattaneo, la minisèrie explica la història del grup original a la ciutat postindustrial de Sheffield, mentre fan front a la sanitat, l’atur i l’educació. La sèrie tractarà sobre com amb la unió de forces, de manera intel·ligent, divertida i humana, es pot fer front a les adversitats. El rodatge ja ha arrencat a Sheffield i Manchester.

La nova sèrie original a Disney+ tornarà a comptar amb el repartiment principal original de la pel·lícula. Alguns exemples són Robert Carlyle com a Gaz, Mark Addy com a Dave, Lesley Sharp com a Jean, Hugo Speer com a Guy, Paul Barber com a Horse, Steve Huison com a Lomper, Wim Snape com a Nathan i Tom Wilkinson com a Gerald. La ficció també presentarà un elenc completament nou de fills i nets dels personatges originals.

La comèdia dramàtica, que constarà de vuit episodis de 60 minuts, també reuneix el guionista guanyador de l’Oscar de la pel·lícula original, Simon Beaufoy, i el productor Uberto Pasolini en un encàrrec conjunt de Disney+ i FX. «Estem encantats de tornar a reunir tots els Monty Men que ara venen acompanyats d’un seguici caòtic de fills, nets i mascotes, i també d’una varietat de paràsits. És una nova oportunitat per veure com és la vida a Sheffield 25 anys després», declarat Beaufoy.

Èxit mundial

Notícies relacionades

«Fa 25 anys, Simon ens va presentar un grup d’aturats de classe treballadora divertits, intrèpids i resilients que vivien a Sheffield, i el món se’n va enamorar. Estem encantats de reunir el repartiment original en aquesta nova sèrie a Disney+ per posar-nos al dia amb aquests personatges icònics. Sabrem com els ha anat la vida des de l’última vegada que els vam veure a l’escenari en tota la seva esplendor, i estem desitjant que el públic conegui un munt de cares i personatges nous i interessants», va afegir Lee Mason, director de ficció d’EMEA.

Beaufoy és el creador, guionista i productor de la sèrie amb Uberto Pasolini com a productor executiu. Els seus directors són Andrew Chaplin i Catherine Morshead i està coescrita per Alice Nutter amb Simon Lewis com a productor de la sèrie. La pel·lícula ‘Full Monty’ forma part del catàleg de Disney+.

Temes:

Disney+