Prime Video

L’univers de ‘The Boys’ es reinventa amb ‘Diabolical’, prevista per al 2022

«Vam reunir uns creadors increïbles i els vam donar una regla... és broma, no hi ha regles», afirmen els creadors de la sèrie d’Amazon

L’univers de ‘The Boys’ es reinventa amb ‘Diabolical’, prevista per al 2022

Amazon Studios

1
Es llegeix en minuts

‘Diabolical’, la nova sèrie de l’univers de ‘The Boys’, arribarà a Prime Video el 2022, amb noves històries basades en la sèrie de còmics creada per Garth Ennis i Darick Robertson.

‘The Boys’, una de les sèries amb més èxit del servei de ‘streaming’ d’Amazon des que es va estrenar el 2019, està firmada per Eric Kripke, que també participa en el nou projecte de sèrie.

«¡Sorpresa! Ja gairebé hem acabat els vuit episodis de la nostra sèrie d’animació ‘Diabolical’. Vam reunir uns creadors increïbles i els vam donar una regla... és broma, no hi ha regles. Han volat les portes, i han entregat vuit episodis completament inesperats, divertits, impactants, sagnants i emotius. ¿Creus que ‘The Boys’ és una bogeria? Espera a veure això», afirma Kripke en una nota distribuïda per Amazon. ‘Diabolical’ està produïda per Amazon Studios i Sony.

Notícies relacionades

Seth Rogen i Evan Goldberg, productors executius i guionistes de la nova sèrie, s’han inspirat per a la seva creació en ‘The Animatrix’, una sèrie de curtmetratges d’animació ambientats en l’univers de ‘The Matrix’. «Ampliar l’univers de ‘The Boys’ ha sigut un viatge increïble. Els fans tindran històries totalment noves, amb tota la diversió i l’humor escandalós de ‘The Boys’» segons Vernon Sanders, director de televisió d’Amazon Studios.

La nòmina de creadors implicats en el nou projecte està encapçalada per Evan Goldberg i Seth Rogen com a productors i guionistes, però també compta amb creadors com Awkwafina, Garth Ennis, Eliot Glazer, Ilana Glazer, Simon Racioppa, Justin Roiland i Ben Bayouth, Andy Samberg o Aisha Tyler.