GUIA DE VISIONAMENTS

Les sèries clau per a la setmana del 4 de gener

Aquesta setmana arriben docusèries sobre el nostre bonic planeta, les paraulotes i els herois i brivalls de Marvel

Les sèries clau per a la setmana del 4 de gener
1
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Aquesta setmana podem viatjar al després de l’Apocalipsi del braç de Stephen King, a ‘The stand’, o practicar karate nostàlgic amb els estimats personatges de ‘Cobra Kai’. I també provar amb tres sèries documentals sobre els temes més diversos.

Les grandeses del planeta

«Tot i que no puguem viatjar, ens queda l’opció de disfrutar del nostre meravellós i divers planeta amb aquest metratge increïble», ha dit Sir David Attenborough sobre ‘Un planeta perfecteo’, l’últim docusèrie de naturalesa que ha narrat per a la BBC One. L’ambiciosa producció, que Movistar+ estrena aquest dilluns, recull les aventures d’animals del voltant del món (els llops blancs d’Ellesmere, per exemple) i mostra com les forces naturals donen forma a la vida a la Terra. #O, des de dilluns, dia 4.

D’on venen les paraulotes

D’on venen les paraulotes

Ningú millor per explicar ‘La historia de las palabrotas’ que Nicolas Cage, actor habituat a enervar-se i deixar anar tota classe de paraulotes a les seves pel·lícules. En aquesta minisèrie documental de Netflix, el membre més visceral del clan Coppola ens introduirà en els orígens, la ciència i l’impacte cultural d’un grapat de paraules malsonants, entre les quals clàssics com a ‘fuck’ (‘collons’) o ‘shit’ (’merda’). A més de Cage, hi participen còmics, lingüistes, lexicògrafs i científics cognitius. Netflix, dimarts, dia 5.

Classes de repàs de Marvel 

Notícies relacionades

Classes de repàs de Marvel

La sèrie ‘Bruja Escarlata y Visión’ (15 de gener) suposarà l’inici, una mica retardat per la pandèmia, de la Fase 4 de l’Univers Cinematogràfic de Marvel. Per celebrar aquesta inauguració, Disney+ estrena la sèrie ‘Marvel Studios Leyendas’, dedicada a recordar moments mítics de personatges de la marca, els primers d’ells Wanda Maximoff i Visión, cada un amb capítol propi. Una manera de preparar-se per a pròximes sèries de Marvel sense revisar hores i hores de contingut. Disney+, des de divendres, dia 8.