GUIA DE VISIONAMENTS

Les sèries clau per a la setmana del 21 de desembre

Les adaptacions de ‘El beso de Singapur’ i l’estimada ‘trilogia Corfú’ de Gerald Durrell, entre els principals ganxos

Les sèries clau per a la setmana del 21 de desembre
1
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Aquesta setmana es recomana acompanyar Bryan Cranston (’Breaking bad’) en un altre procés de desintegració moral, ’Your honor’. I potser evitar la història de venjança de ’Two weeks to live’, excepte que un sigui completista de Maisie Williams. A sota, tres propostes addicionals per a aquests dies.

El ‘nordic noir’ menys festiu

El ‘nordic noir’ menys festiu

¿Hi ha alguna cosa menys prenadalenca que el tràfic de nens? Curioses dates les escollides per estrenar el ‘thriller’ danès ’Kidnapping’ (’Secuestro’), el títol original del qual, ‘l’ADN’, inclou menys ‘espòilers’. Perquè tot arrenca en certa ambigüitat: el policia Rolf Larsen (Anders Berthelsen) té la dubtosa idea d’emportar-se a la seva petita filla a investigar una pista sobre el segrest d’una altra nena i, durant una travessia marítima, la perd misteriosament. Cinc anys després i després de descobrir-se alguns errors en una base de dades genètica, comença a creure que la seva filla pot continuar viva. La gran Charlotte Rampling fa d’investigadora policial francesa. Starzplay, diumenge, dia 20.

Comèdia romàntica colonial

Comèdia romàntica colonial

Filmin estrena la primera temporada de ‘El beso de Singapur’, adaptació del tercer llibre de la ‘trilogia del Imperio’ de J.G. Farrell (aquí va arribar el segon, ‘El sitio de Krishnapur’, a través d’Anagrama). L’expert en adaptacions Christopher Hampton, guionista de ‘Las amistades peligrosas’ o ‘Expiación’, escriu per a la pantalla un embolic amorós situat en plena invasió japonesa de Singapur. El comerciant de cautxú Walter Blackett (David Morrissey) vol casar la seva filla Joan (Georgia Blizzard) amb el fill del seu mort soci (Charles Dance), però l’esmentat jove, Matthew (Luke Treadaway), té els ulls posats en la xinesa Vera (Elizabeth Tan). Filmin, dimarts, dia 22.

Estrena tardana d’un hit britànic 

Notícies relacionades

Estrena tardana d’un hit britànic

Després de formar part del catàleg de Filmin, l’adaptació de l’estimada ‘trilogia Corfú’ de l’escriptor i zoòleg Gerald Durrell, història autobiogràfica del dia a dia de la seva família en una petita illa grega als anys trenta, s’estrena ara completa al llarg de diverses setmanes a Movistar+. Va ser tot un hit a Anglaterra, gràcies en part a l’atractiu repartiment: Keeley Hawes (’Bodyguard’) encarna la matriarca viuda, mentre que Josh O’Connor (el príncep Carles de ’The crown’, a la foto) fa del seu fill gran, Lawrence, futur autor de ‘El cuarteto de Alejandría’. Movistar Seriesmanía, des de dimarts, dia 22.