GUIA DE VISIONAMENTS

Les sèries clau per a la setmana del 7 de desembre

La minisèrie de Filmin ‘El desertor’ i l’adaptació del manga ‘Alice in Borderland’, entre els principals ganxos

Les sèries clau per a la setmana del 7 de desembre
1
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Aquesta setmana toca, sobretot, submergir-se en‘The investigation’, però abans de divendres es pot picotejar en altres estrenes de tots els colors. Aquí una selecció de tres apostes.

El desvergonyiment final

El ‘remake’ nord-americà de ‘Shameless’, que almenys en la seva recta inicial va aconseguir igualar, per moments, la crua emotivitat de l’original britànic, arriba a la seva fi després de ni més ni menys que 11 temporades, les dues últimes ja sense Emmy Rossum. Pel que sembla, la sèrie abordarà de cara els efectes del coronavirus al barri de South Side de Chicago, on viuen els Gallagher. Segons un apunt de la sinopsi oficial, Lip (Jeremy Allen White) comença a preparar-se per ser nou patriarca de la família, cosa que podria significar que al problema errant anomenat Frank (William H. Macy) se li ha acabat finalment la sort.Movistar Series, des de dilluns, dia 7.

Traïció per amor 

Notícies relacionades

Filmin estrena, en exclusiva a Espanya, ‘El desertor’, l’adaptació en dues parts de la novel·la de Siegfried Lenz. Durant la segona guerra mundial, un jove soldat alemany (Jannis Niewöhner) decideix trair el seu país després d’enamorar-se d’una partisana polonesa (Malgorzata Mikolajczak). Dirigeix la minisèrieFlorian Gallenberger, guanyador de l’Oscar al millor curt de ficció en el 2001 per ‘Quiero ser’ i objecte de dures crítiques per ‘Colonia’, la pel·lícula amb Emma Watson sobre Colònia Dignitat. Pel que sembla, ‘El desertor’ és molt millor: va ser guardonada amb el premi a millor pel·lícula per a televisió en els Seoul International Drama Awards.Filmin, dimarts, dia 8. 

De pantalla en pantalla 

El director japonèsShinsuke Sato és un especialista en la translació de grans títols del manga a la imatge real. Després de les seves adaptacions de ‘Lady Snowblood’, ‘Gantz’, ‘I am a hero’ o ‘Bleach’, ara arriba la seva sèrie basada a ‘Alice in Borderland’, manga shonen (o de baralles)d’Haro Aso sobre un grup de joves que es veuen transportats a un món alternatiu on hauran de participar en un joc mortal. Arisu (Kento Yamazaki), un ‘gamer’ a l’atur, s’aliarà amb la solitària Usagi (Tao Tsuchiya) per mirar d’esbrinar el misteri de la seva situació i localitzar el cap del malson.Netflix, dijous, dia 10.