GUIA DE VISIONAMENTS

Les sèries clau per a la setmana de l'1 de juny

L'antologia del confinament 'En casa' i el 'thriller' d'embaràs 'El nido', entre els ganxos principals d'aquesta setmana

zentauroepp53530255 icult series en casa200527185308

zentauroepp53530255 icult series en casa200527185308

1
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Dissabte, en principi, s’hauria d’enlairar el coet Falcon 9, però abans ho haurà fet ‘Space Force’. Netflix s’avança a SpaceX. Aquesta setmana es pot seguir aquesta comèdia militar i també les propostes de sota, algunes de tan intrigants, per diversos motius, com ‘El nido’ i ‘En casa’.

Muntanyencs amb la seva pròpia llei

La sèrie del 2016 ‘Outsiders’, un encreuament bastant aplaudit de ’La casa de la pradera’ amb ‘Mad Max’, estava misteriosament inèdita a Espanya. Des d’aquest dilluns, AXN Now ofereix sencera (dues temporades) la història dels Farrell, una família que viu als turons dels Apalatxes des de temps immemorials i pensa defensar la seva manera de viure a qualsevol preu. El repartiment inclou un grenyut David Morse com a patriarca volàtil o a la formidable Gillian Alexy (Annelise a ‘The Americans’) com a curandera. AXN Now, dilluns, dia 1.


‘Thriller’ d’embaràs

A l’exitosa minisèrie britànica ‘El nido’, una parella accepta l’oferta d’una jove, la mateixa a qui la dona va atropellar en un accident, de convertir-se en el seu ventre de lloguer; una decisió de la qual aviat es penediran. Escrit per Nicole Taylor (‘Wild Rose’), aquest ‘thriller’ dramàtic encadena, segons sembla, un gir reventaments rere l’altre. Hi ha ganes de veure la sempre gran Shirley Henderson robant escenes com a mare de l’adolescent. Filmin, dimarts, dia 2.


Episodis d’una tancada

Notícies relacionades

Seguint una mica la línia del Dogma, HBO va proposar a diversos directors rodar una microhistòria de confinament amb només un telèfon d’última generació i alguns complements. En ple estat d’alarma, els actors havien de ser ells mateixos i els seus convivents. Van acceptar el repte Leticia DoleraRodrigo SorogoyenPaula OrtizCarlos Marqués-Marcet i Elena Martín (a la foto, dreta amb una pistola), cosignants de la intrigant antologia ‘En casa’. HBO, dimecres, dia 3.


Per poques raons concretes

A més d’un se’ns acudeixen mil raons per no veure la quarta i última temporada de ‘Por trece razones’, unes altres deu hores d’extensió injustificada del drama al voltant del suïcidi de Hannah Baker. El seu creador, Brian Yorkey, promet que realment serà l’última, ja que aquesta és una sèrie d’institut i l’institut dura quatre anys. Confiem que sigui així. Netflix, divendres, dia 5.