GUIA DE VISIONAMENTS

Les sèries clau per a la setmana del 6 d'abril

La comèdia dramàtica sobre sexe i TOC 'Pure' i una minisèrie sobre Wu-Tang Clan, entre els principals ganxos

zentauroepp53007301 icult200402175211

zentauroepp53007301 icult200402175211 / Sophia Spring

1
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

De moment, el flux d’estrenes de sèries és una de les poques coses que no s’aturen. A més de ’La línia invisible’, aquesta setmana arriben la nova temporada de ‘The good fight’ i un parell de minisèries celebrades del 2019: la meravella tragicòmica ‘Pure’ i la minisèrie documental sobre Wu-Tang Clan de Sacha Jenkins.

En guerra amb les teves neurones

A Filmin tenen el bon gust de recuperar ‘Pure’, una de les millors sèries britàniques del 2019, hilarant i trista odissea d’una noia d’uns vint anys (revelació Charly Clive) que no pot evitar la intrusió constant de pensaments eròtics al seu cap. Qualsevol amb genitals pot ser detonant. A la recerca d’«alguna maleïda resposta», es muda de Dunwick a Londres, però més població només pot significar més problemes. Filmin, dimarts, dia 7.


Com afecta la política el món legal

La quarta temporada de ‘The good fight’, excel·lent ‘spin-off’ de ‘The good wife’, se centrarà menys en les malifetes de Trump que en els advocats, a qui, d’altra banda, la política afecta com a tots. Després de perdre el seu millor client, el bufet de Diane Lockhart (deessa Christine Baranski) es converteix en subsidiària d’una gran firma multinacional. Hugh Dancy i John Larroquette són nous fitxatges actorals. Movistar Series, des de dijous, dia 9 (només VOS).


«Wu-Tang! Wu-Tang!»

Notícies relacionades

El mític periodista musical Sacha Jenkins dirigeix ‘Wu-Tang Clan: Revolución hip hop’, minisèrie documental sobre la trajectòria de l’encara més mític col·lectiu. Quatre capítols d’una hora que cobreix la seva història des dels primers dies fins a la celebració de 25è aniversari d’‘Enter the Wu-Tang (36 chambers)’. Parlen tots els membres supervivents, a més de grans com Nas, Havoc de Mobb Deep i el cineasta Jim Jarmusch, que ha comptat amb RZA com a compositor i actor. Movistar CineDoc&Roll, divendres, dia 10.


Intriga judicial a la italiana

‘Il processo’ no va tenir gran acceptació a Canale 5, però els incondicionals del ‘thriller’ judicial potser haurien de donar-li una oportunitat. Aquesta producció de Lucky Red (‘Il divo’) segueix els efectes de l’assassinat d’una jove sobre una fiscal, un advocat amb ganes de fama i una sospitosa que assegura que és innocent. Netflix, divendres, dia 10.