GUIA DE VISIONAMENTS

Les sèries clau per a la setmana del 10 de febrer

Un recargolat thriller dramàtic amb Richard Gere i la nova entrega de la hilarant 'Vergüenza', entre els principals ganxos

zentauroepp52168275 icult series freire200207001035

zentauroepp52168275 icult series freire200207001035 / LAURENCE CENDROWICZ

1
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

En aquest paisatge de sobreabundància audiovisual, no sembla ser notícia, ni afectar massa a ningú, que s’estreni una sèrie del guionista d’‘El asesinato de Gianni Versace’ amb un relliscós Richard Gere al capdavant del repartiment (completat per Helen McCrory, Sinéad Cusack o Elena Anaya). Però és notícia, vaja si ho és. I no és l’únic interessant que arriba els pròxims dies.

Aquesta sèrie és poca broma

Mals temps per a Mr. Pickles (Jim Carrey), per variar, al començament de la segona temporada de ‘Kidding’: per primera vegada en trenta anys, el seu programa està fora d’emissió, i ha d’idear una nova manera de comunicar-se amb els seus joves fans. El mètode serà polèmic. Hi ha intriga pel cinquè episodi, dirigit per Michel Gondry i amb Ariana Grande interpretant temes originals de la sèrie. Movistar Series, estrena diumenge a la matinada, dia 9, a dilluns, dia 10.


‘Thriller’ trasbalsat amb Gere

Per primera vegada i, segons ha dit, última en la seva carrera, Richard Gere es va voler posar al capdavant d’una sèrie: ‘MotherFatherSon’, thriller dramàtic de Tom Rob Smith, guionista d’‘El asesinato de Gianni Versace’. Joiosament trasbalsada, però, tot sigui dit, una mica dispersa, explora la relació tumultuosa entre un magnat dels mitjans (Gere), la seva exdona (Helen McCrory) i el fill de tots dos (Billy Howle), escollit per nepotisme per portar un diari. Starzplay, dijous, dia 13.


La guerra contra el narco

Notícies relacionades

El que anava a ser la continuació (en forma de preqüela) de ‘Narcos’ ha acabat sent una sèrie autònoma, amb la seva pròpia estètica, menys documental dramatitzat que Brian De Palma. En la segona temporada, ‘Narcos: México’ ja no té com a heroi el pobre Kiki Camarena, sinó Walt Breslin (Scott McNairy), líder de la missió secreta per detenir els culpables de l’assassinat que tancava la primera tanda de capítols. Netflix, dijous, dia 13.


Embolics incòmodes

Una tercera temporada de ‘Vergüenza’ sona a sobreexplotació d’una idea bona i senzilla. Però després llegeixes, en nota de premsa, que «la vergonya assolirà una dimensió nacional quan Jesús [Javier Gutiérrez] es fa famós per una ficada de pota amb el seu fill adoptiu Yusuf», o que la trama s’obrirà al ‘thriller’, i acates sense queixar-te la proposta de sis episodis més. A més, hi haurà ‘cameos’ de Leticia Sabater i Mariló Montero. Movistar+, des de divendres, dia 14.