GUIA DE VISIONAMENTS

Les sèries clau per a la setmana del 15 de juliol

En els pròxims dies reviurem la missió Apolo i començarem a acomiadar-nos del capità Ross Poldark

de-la-tierra-a-la-luna-1

de-la-tierra-a-la-luna-1

1
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Un petit clàssic recuperat, una sèrie de la qual (¡miracle!) gairebé ningú sap res, un comiat trist però musculat i acudits en cotxes cars. En la varietat està la diversió.

Els primers homes

HBO també celebra el 50è aniversari de l’arribada de l’home a la lluna. Ells, recuperant la minisèrie de 1998 'De la Tierra a la Luna', una dramatització del programa Apolo amb Tom Hanks entre els seus productors i directors. Premiada com a millor minisèrie en els Emmy i Globus d’Or, compta amb un repartiment, mai millor dit, estel·lar: Tony Goldwyn va ser Neil Armstrong abans que Ryan Gosling; Bryan Cranston va ser Buzz Aldrin abans que Corey Stoll. HBO, des de dilluns, dia 15 de juliol.


Amb els ulls embenats

No, no venim a parlar de 'A ciegas’. Venim a parlar de la refrescant sensació de no saber gaire sobre una sèrie en aquesta època de saturació informativa, en la qual fotos insulses d’un rodatge o el 'teaser' d’un 'teaser' s’entenen com notícies. De 'The unsettling' en sabem ben poc. Gairebé tot bo: surt Holly Taylor (Paige a 'The Americans') i passen coses estranyes. Però també està escrita pels guionistes d’'Extreme movie'. Un misteri a explorar, potser amb cautela. HBO, des de dilluns, dia 15 de juliol.


Tauletes que fan època

Notícies relacionades

'Poldark' recull les espelmes. El drama d’època (georgiana) més febrós de la televisió, amb permís d’'Outlander', arriba al seu final amb aquesta cinquena temporada, que no es basa en cap llibre de la saga de Winston Graham, sinó que comptarà els fets esdevinguts (i fins a ara desconeguts) entre el setè i el vuitè volum. No se’n sap massa sobre la trama, però una cosa està clara: el capità Poldark exhibirà abdominals. Movistar Seriesmanía, des de dilluns, dia 15 de juliol.


Seinfeld i la seva agenda de contactes

Arriba una nova temporada de 'Comedians in cars getting coffee', una sèrie (de converses reals) tan aspiracional com, diguem, 'Sexo en Nueva York' o 'Gossip girl'. ¿Qui no voldria ser la classe de persona que Jerry Seinfeld convida a anar buscar un cafè deliciós en algun cotxe fantàstic? En aquesta onzena temporada, aquestes persones són Eddie Murphy, Seth Rogen, Matthew Broderick, Jamie Foxx, Martin Short i Melissa Villaseñor, entre d’altres. Jo no hi surto, i vostè segurament tampoc. Netflix, des de divendres, dia 19 de juliol.