AGENDA DE VISIONAMENTS

Les sèries clau per a la setmana del 17 de juny

Aldis Hodge as Decourcy Ward and Kevin Bacon as Jackie Rohr in CITY ON A HILL. Photo: Eric Ogden/SHOWTIME

Aldis Hodge as Decourcy Ward and Kevin Bacon as Jackie Rohr in CITY ON A HILL. Photo: Eric Ogden/SHOWTIME / Erig Ogden (Eric Ogden/SHOWTIME)

1
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Casos que són només punta d’iceberg, corrupció a tot arreu, girs a cada instant (és la marca de Jed Mercurio, creador de ‘Line of duty’ i ‘Bodyguard’): el material de què estan fets els somnis, diran els amants del ‘thriller’. La setmana que ve serà feliç per a ells.

Crònica del vell Boston

Després de dirigir ‘Adeu, nena, adeu’ i ‘The town (Ciudad de ladrones)’, Ben Affleck continua entossudit a explorar la vida criminal del seu Boston natal. ‘City on a hill’ és una sèrie impulsada per l’astre i Chuck MacLean sobre l’operació policial ‘El miracle de Boston’, que va conduir a una gran reducció dels índexs de criminalitat a la ciutat. Kevin Bacon i Aldis Hodge encarnen els inesperats aliats darrere d’aquesta, un corrupte agent de l’FBI i un ajudant de fiscal de districte. Estrena la matinada del 16 al 17 de juny a Movistar Series.


Disbauxa amarga i estètica

Sentiran parlar sobre ‘Euphoria’, en part perquè la nova sèrie juvenil d’HBO sembla dissenyada a consciència perquè se’n parli. A partir d’una sèrie israeliana d’igual nom, Sam Levinson (‘Nación salvaje’) reuneix sexe descarnat, drogues (venudes per un nen), alcohol i tones d’ansietat en un paquet visualment atractiu, potser fins i tot massa per al que està narrant. En debatrem. Serà un estiu agitat. HBO, des de dilluns, dia 17.  


En la línia de foc

Notícies relacionades

No només ‘Joc de trons’ ha aconseguit aquesta temporada arremolinar els espectadors davant les pantalles un dia determinat a una mateixa hora. Almenys no al Regne Unit, on la ‘finale’ de la cinquena temporada del ‘thriller’ policial ‘Line of duty’ va reunir gairebé deu milions d’espectadors. Movistar l’estrena aquesta setmana completa, per no haver d’esperar una setmana entre un ‘cliffhanger’ i el següent. Temporada completa disponible des de dijous, dia 20, a Movistar Seriesmania.


La Jane Tennison australiana

Amb una mica de retard (cinc anys) arriba ‘Janet King’, l’‘spin-off’ de ‘Crownies’ sobre la fiscal superior interpretada per Marta Dusseldorp, que ha reconegut la influència de la Helen Mirren d’‘Una mujer de acero’. El seu personatge poc ha d’envejar en enteresa i habilitat verbal Jane Tennison: nouvinguda d’una baixa per maternitat, no té problema per enfrontar-se amb cura a un depredador sexual. Però aquest cas només és una part d’una cosa més gran. Des de dijous, 20, a les 22.00 h a SundanceTV.