AGENDA DE VISIONAMENTS

Les sèries clau per a la setmana del 3 de juny

zentauroepp48412116 gente serie la victima  2019190601155350

zentauroepp48412116 gente serie la victima 2019190601155350

2
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

La setmana del 3 al 9 de juny arriba intensa en qüestió de sèries, i no creguin que a la següent hi haurà un respir, perquè s’acosta l’estrena de la segona temporada de 'Big little lies'. Però tampoc avancem esdeveniments. Primer, quatre claus dels pròxims set dies.

Quatre hores de girs

¿Recorden quan es podien veure 'thrillers’ al cine? Ara, els que senten fascinació pel crim i el càstig han de buscar aquesta mena d’històries en altres pantalles. Sobretot, pel que fa a la producció britànica de minisèries. Una de les últimes sensacions al Regne Unit (6,5 milions d’espectadors en l’estrena) ha sigut l’escocesa 'La víctima' (quatre episodis), amb Kelly Macdonald com una mare acusada d’incitar a l’assassinat del (suposat) assassí del seu fill. Filmin, des de dimarts, dia 4 de juny del 2019.


Així es fa la distopia

Els primers episodis flàccids de la nova 'The twilight zone' han servit, entre altres coses, per ressaltar com és de bona 'Black mirror', la cinquena entrega de la qual estrena Netflix aquest dimecres, complicant per a molts l’assumpte de dormir bé entre setmana. Però no s’espantin: són tres episodis (198 minuts en total) i no sis, com la temporada anterior. Si només en poden veure un dimecres, que sigui 'Striking vipers', perquè tot apunta que serà el més comentat. Netflix, des de dimecres, dia 5 de juny del 2019.


Zachary Quinto és Nosferatu

Notícies relacionades

Quan s’acabin les obres de Stephen King per adaptar (o, per què no, abans), caldrà començar a explotar més seriosament el treball del seu fill infravalorat Joe Hill. Igual tot depèn una mica dels resultats creatius i populars de 'NOS4A2', basada en la seva recreació homònima del mite de Nosferatu, a qui dona vida un Zachary Quinto caracteritzat amb cinc edats diferents. AMC, dimecres, dia 5 de juny del 2019, a les 22.30 h.


No hi ha sortida de Gilead

'El cuento de la criada' no ha estat exempta de problemes. I més des de la seva segona temporada, quan el full de ruta ja no podia ser la novel·la de Margaret Atwood, espremuda del tot. ¿Per què apareix en aquesta columna de cites clau? Per l’oportunitat de continuar veient Elisabeth Moss, àlies Defred, deixar-se la pell a cada pla esquiu de cada seqüència. O per veure com Mike Barker i altres grans directors cultiven el patró visual pictòric de la sèrie. Aquesta agonia és bonica. HBO, des de dijous, dia 6 de juny del 2019.