A Santa Coloma

Tusgsal obre una investigació per una baralla entre un conductor i un usuari en cadira de rodes

  • En un vídeo difós a les xarxes es veu com tots dos discuteixen amb intensitat quan el passatger volia pujar al vehicle

getthumbsbyfilename

getthumbsbyfilename

1
Es llegeix en minuts
ACN

L’empresa que gestiona la xarxa d’autobusos al Barcelonès nord, Tusgsal, ha obert una investigació interna per aclarir les circumstàncies en què un conductor de la línia B-14, en el seu recorregut pel municipi de Santa Coloma de Gramenet, va protagonitzar una forta discussió amb un passatger que volia accedir al vehicle amb cadira de rodes.

En un vídeo difós a les xarxes socials es veu com el viatger s’agafa a la barra de la porta davantera mentre el conductor l’insulta i li recrimina una queixa anterior.

Al vídeo se sent com l’usuari reclama que obri la rampa de la porta del darrere, mentre que el conductor i un passatger li diuen que sembla que no funciona. Posteriorment, es veu com la rampa es desplega però es torna a plegar.

Els fets van tenir lloc dimecres i al vídeo es pot veure com els dos homes discuteixen de forma violenta i com el conductor l’insulta i li retreu que ja havia posat una queixa que no estava «en condicions». Tot i que alguns passatgers del bus intenten posar-hi pau, la discussió segueix i l’usuari segueix fora del vehicle, agafat de la barra de la porta d’accés davantera.

«Des de Tusgsal lamentem molt els fets en una parada de la línia B-14 durant el seu recorregut per Santa Coloma de Gramenet quan un usuari va demanar la rampa per accedir al vehicle», apunta l’empresa en un comunicat difós en el seu perfil a Twitter. «Condemnem els fets i demanem disculpes», afegeixen.

Notícies relacionades

Per aquesta raó, l’empresa es compromet a prendre les mesures corresponents al més aviat possible, una vegada s’aclareixin els fets amb la investigació interna oberta.

Llegeix totes les notícies de Santa Coloma a EL PERIÓDICO Santa Coloma