Gastronomia local al Fondo

‘Sabors del món’ 2022 a Santa Coloma: horari i restaurants que hi participen

  • Es podrà disfrutar de plats que oscil·laran entre 1 i 4 euros, barra de begudes, música en directe i activitats de dinamització

‘Sabors del món’ 2022 a Santa Coloma: horari i restaurants que hi participen

ACN / Jordi Pujolar

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La mostra gastronòmica ‘Sabors del món’ tornarà diumenge 16 d’octubre a la plaça del Rellotge de Santa Coloma de Gramenet, al barri del Fondo.

Es recupera així una activitat històrica de la zona i que té per objectiu promocionar la restauració local i «posar en valor la diversitat cultural i gastronòmica d’aquest districte de la ciutat», assenyalen des de l’Ajuntament.

Així, de 12 a 16 h, es podrà disfrutar de: plats que oscil·laran entre 1 i 4 euros, barra de begudes, música en directe i activitats de dinamització.

En aquesta nova edició, es comptarà amb la participació de deu restaurants i associacions, que oferiran 14 propostes gastronòmiques: la Cuina de la Loli, el Mesón de Guady, el Cafè del Mercat del Fondo, les pastisseries Ecuapan i Bendriss, els restaurants When Zhou i Ni Hao La, l’Associació de Xinesos de Santa Coloma, l’Associació d’Armènia Ararat i la Comunitat de Bangladesh.

Notícies relacionades

També hi col·laboren: el CNL L’Heura, que ha actualitzat el glossari terminològic de plats i ingredients de ‘Sabors del món’; l’Agrupació del Comerç i la Indústria, que difondrà diferents eines d’impuls del comerç local; la Gramamoneda, que recolzarà qui desitgi pagar en la moneda local de Santa Coloma; i el Servei de Salut Pública i Consum, que «garantirà el compliment dels requisits sanitaris necessaris durant la mostra».

Llegeix totes les notícies de Santa Coloma a EL PERIÓDICO Santa Coloma