Primavera gastronòmica

Santa Coloma continua projectant-se com a referent metropolità en gastronomia

La ciutat recupera la seva Mostra Gastronòmica després de la pandèmia

Santa Coloma continua projectant-se com a referent metropolità en gastronomia
1
Es llegeix en minuts

Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès) ha recuperat aquest cap de setmana passat la seva tradicional Mostra Gastronòmica després del parèntesi obligat per la pandèmia.

L’esdeveniment s’emmarca en la Primavera Gastronòmica, un ampli programa en què es desenvolupen diferents activitats i iniciatives de suport a l’important sector de la restauració local.

La Mostra Gastronòmica de Santa Coloma pretén ser «un exemple de col·laboració entre el sector privat –l’Agrupació del Comerç i la Indústria de Santa Coloma– i el públic, mitjançant l’Ajuntament», expliquen des del consistori.

Aquest esdeveniment compta, a més, amb el suport de la Universitat de Barcelona a través del Campus de Torribera, amb l’objectiu comú de continuar amb la consolidació de Santa Coloma de Gramenet com a referent metropolità de la diversitat i qualitat gastronòmiques.

La Mostra aposta per la sostenibilitat i el reciclatge

La Mostra Gastronòmica colomenca s’ha caracteritzat, una edició més, per la tasca en favor de l’ús de materials sostenibles i reciclables. Els vasos per a begudes, refrescos i també per a la cervesa van ser de material reciclable.

Notícies relacionades

L’alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlon, va visitar els expositors de la Mostra, coincidint amb l’obertura al públic. Durant el seu recorregut va saludar els professionals instal·lats al Parc Europa i va atendre els mitjans de comunicació.

Llegeix totes les notícies de Santa Coloma a EL PERIÓDICO Santa Coloma

Temes:

Ajuntaments