Tecnologia

L’Esperit Sant de Santa Coloma implementa un nou sistema per «millorar» la seguretat del centre

  • S’ha desenvolupat una eina per conèixer, en temps real, la ubicació dels pacients ingressats a Urgències

L’Esperit Sant de Santa Coloma implementa un nou sistema per «millorar» la seguretat del centre

Ayuntamiento de Santa Coloma

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Servei de Seguretat de la Fundació Hospital de l’Esperit Sant de Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès) ha posat en marxa un nou sistema per «millorar» la seguretat i el control d’accessos dels familiars i acompanyants dels pacients ingressats al Servei d’Urgències.

Amb la col·laboració de l’Àrea TIC s’ha desenvolupat una nova eina que permet que els professionals de Seguretat de l’Hospital puguin conèixer, en temps real, la ubicació dels pacients que estan ingressats en el Servei d’Urgències, així com l’aforament d’acompanyants.

Els vigilants de seguretat disposaran d’una tauleta des de la qual podran accedir a aquesta nova eina i, d’aquesta manera, podran informar de la ubicació del pacient als familiars que accedeixin al centre i, alhora, visualitzar si aquest ja té o no un acompanyant, i fins i tot registrar les seves dades o parentiu; amb la qual cosa aconseguirà millorar el control dels accessos i l’aforament de visites per pacient. El nou software permet també que puguin compartir observacions sobre casos o situacions especials que puguin ser d’interès.

Notícies relacionades

El personal de Seguretat de l’Hospital, a part del manteniment de l’ordre intern de l’Hospital, té un paper clau tant en la protecció del personal sanitari i usuaris, com en la seguretat i el benestar dels pacients.

Més notícies de Santa Coloma a l’edició local d’EL PERIÓDICO