Embaràs

L’Hospital Esperit Sant de Santa Coloma reprèn les sessions informatives sobre atenció al part

  • Es faran el primer dijous de cada mes a les 19 hores i estan dirigides a dones embarassades i les seves parelles

exteriors 1

exteriors 1

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

A partir del mes de març, la Fundació Hospital de l’Esperit Sant (FHES) de Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès) reinicia les xerrades informatives sobre l’atenció al part dirigides a dones embarassades i les seves parelles. Des de la mateixa FHES expliquen que aquestes sessions estaran impartides per una llevadora del centre i tractaran diversos temes, com l’entorn de sala de parts, els processos d’atenció al part, les tècniques de control del dolor o l’analgèsia epidural, entre d’altres.

Les sessions informatives sobre atenció al part estan programades per al primer dijous de cada mes i tindran lloc a la Sala Noguera (planta quarta) de 19 h a 20 h. Així, des del centre hospitalari colomenc recorden que per assistir-hi és necessària inscripció prèvia mitjançant el formulari, disponible a la web de l’hospital.

«Tot l’equip de sala de parts segueix treballant per una atenció al part respectuosa, segura i acompanyada i perquè totes les decisions siguin consensuades i informades», afirmen des de la FHES.

Notícies relacionades

Des que va començar la pandèmia de la covid-19, el centre havia hagut de derivar els parts i l’atenció a aquests a altres hospitals metropolitans davant l’alt nombre de pacients ingressats i la quantitat de professionals aïllats.

Més notícies de Santa Coloma a l’edició local d’EL PERIÓDICO