Urbanisme

Santa Coloma aprova inicialment el projecte d’urbanització en el tram del passeig fluvial del barri de Safaretjos

  • Les obres tenen un pressupost de mig milió d’euros i seran finançades per l’Ajuntament, l’AMB i els Fons FEDER

Santa Coloma aprova inicialment el projecte d’urbanització en el tram del passeig fluvial del barri de Safaretjos

Ayuntamiento de Santa Coloma

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Junta de Govern Local de Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès) ha aprovat inicialment el projecte de la futura actuació en el tram del passeig fluvial paral·lel al riu Besòs al barri de Safaretjos, que consistirà a reurbanitzar la zona del passeig des del Pont del Molinet fins al límit amb Sant Adrià.

Des de l’Ajuntament assenyalen que els objectius són: consolidar un itinerari per als vianants que doni continuïtat al passeig; reurbanitzar un espai públic obsolet; contribuir a la naturalització i la millora de la biodiversitat en l’àmbit urbà; i afavorir la regeneració urbana del barri de Safarejos.

Així, les principals actuacions a realitzar en el marc d’aquest projecte, amb una superfície de 2, seran pavimentades per incrementar la seguretat d’ús i consolidar zones verdes amb plantació d’arbres i arbustos, entre d’altres.

Gairebé mig milió d’euros

«El passeig fluvial té continuïtat en tot el terme municipal des de Montcada fins a Sant Adrià, però en alguns trams, com aquest, no està consolidat a nivell d’urbanització», assenyalen des del consistori.

Notícies relacionades

Les obres, que es portaran a terme entre el 2022 i el 2023, tenen un pressupost de 499.986,24 euros (IVA inclòs) i seran finançades per l’Ajuntament, l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i els Fons FEDER del programa Next Generation.

Més notícies de Santa Coloma a l’edició local d’EL PERIÓDICO