Coronavirus

L’Esperit Sant de Santa Coloma administra la dosi de reforç de la vacuna de la covid-19 als seus professionals

  • L’objectiu de la FHES és vacunar al màxim de treballadors possibles en el mínim temps possible

L’Esperit Sant de Santa Coloma administra la dosi de reforç de la vacuna de la covid-19 als seus professionals
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Fundació Hospital de l’Esperit Sant (FHES) de Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès) ha començat aquesta setmana a administrar la tercera dosi de la vacuna contra la covid-19 als seus professionals, amb l’objectiu de vacunar el nombre més gran possible de treballadors al més aviat possible. El punt de vacunació de la FHES és a la quarta planta del centre i es coordina a través de la Unitat de Salut Laboral.

«Les vacunes contra el coronavirus proporcionen una resposta immunitària molt efectiva per fer front al coronavirus», recorden des del centre hospitalari. Assenyalen també que la vacunació  té l’objectiu de protegir tota la població del virus per evitar casos de malaltia greu, covid persistent, ingressos hospitalaris i a les ucis, i morts.

«Aquesta tercera dosi suposa un nou estímul per al nostre estat immunitari, que en determinats aspectes pot decaure amb el pas del temps», afegeixen des de l’Esperit Sant.

Notícies relacionades

Aquesta dosi de reforç als professionals de la Fundació Hospital de l’Esperit Sant serà sempre d’una vacuna mRNA (Pfizer o Moderna) i és independent de la vacuna rebuda com a pauta completa.

Més notícies de Santa Coloma a l’edició local d’EL PERIÓDICO