Espectacles

El festival Passatge Insòlit proposa un programa basat en la descentralització en la seva setzena edició

  • La cita se celebrarà del 22 al 24 d’octubre a Santa Coloma de Gramenet amb una dotzena d’espectacles

1
Es llegeix en minuts
ACN

El festival Passatge Insòlit de Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès) recupera el ritme prepandèmia amb un programa descentralitzat en la seva setzena edició. Una dotzena d’espectacles de deu companyies configuren una cita que es portarà a terme del 22 al 24 d’octubre als jardins de la Torre Balldovina i sumant com espais el Teatre Sagarra, Can Roig i Torres i el Teatre La Colmena.

El programa integrarà espectacles de carrer, teatre i circ, a més del format firaire, segell del festival. La companyia LaBú Teatre serà l’encarregada d’obrir-lo amb l’espectacle Fragile 2.0, mentre que la Torre Balldovina acollirà companyies com Tombs Creatius, Antiga & Barbuda i els holandesos Circusdrome, amb cinc propostes participatives per a tots els públics.

La resta de l’oferta es reparteix entre el Teatre Sagarra, el Teatre La Colmena i Can Roig i Torres, amb una sèrie de propostes «per a tots els gustos i amb esperit màgic». Destaquen el de la companyia Los Galindos, amb una proposta de circ contemporani, i l’espectacle de la companyia de La Rioja El Patio, que presenta en el festival Conservant memòria, espectacle multipremiat que es presentarà al Teatre La Colmena.

Notícies relacionades

Completen la programació companyies com Avalot, que presenta Memòria sota l’aigua, Txo titelles, amb Cotó, Addaura Visual, amb Mobilus i Cia Ortiga amb Kumulunimbu.

Més notícies de Santa Coloma a l’edició local d’EL PERIÓDICO