Desordres públics

Quatre detinguts després de pujar al sostre d’un vagó de metro per fer un grafiti a Santa Coloma

Es va haver de tallar el subministrament elèctric de la catenària pel risc que morissin electrocutats

Quatre detinguts després de pujar al sostre d’un vagó de metro per fer un grafiti a Santa Coloma
1
Es llegeix en minuts
ACN

Els Mossos d’Esquadra van detenir el 18 de juliol quatre homes de 21, 35, 38 i 39 anys i nacionalitat espanyola per un delicte de desordres públics. En concret, van pujar al sostre d’un vagó de metro aparcat a l’estació de Fondo de la línia 1, a Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès), per fer-hi un grafiti. L’acció dels arrestats va obligar TMB a tancar al públic l’estació per motius de seguretat durant 19 minuts, així com tallar el subministrament elèctric de la catenària pel risc que morissin electrocutats.

Els fets van tenir lloc al matí, quan els agents van rebre un avís del Centre de Seguretat i Protecció Civil de Metro segons el qual les quatre persones havien accedit a la via de maniobres de l’estació, zona que està restringida.

Un cop allà, els agents van demanar reforços per cobrir els accessos amb la col·laboració dels vigilants de seguretat i evitar que els quatre individus fugissin per les vies, amb el perill que posessin en risc les seves vides i la dels usuaris dels combois. Així, un grup d’agents i vigilants van impedir que se n’anessin per les vies i un altre grup va accedir al tren per interceptar-los.

Llibertat amb càrrecs

Finalment, els van trobar amagats al sostre de l’últim vagó i, tot i que al principi no van fer cas als agents que els demanaven que baixessin, tots quatre ho van acabar fent. Així, se’ls va detenir per un delicte de desordres públics.

Notícies relacionades

Els arrestats van passar a disposició judicial al jutjat de guàrdia de Santa Coloma de Gramenet, que va decretar la llibertat amb càrrecs.

Més notícies de Santa Coloma a l’edició local d’EL PERIÓDICO