Dones i tecnologia

El centre de recursos per a dones de Santa Coloma obre la primera Escola d’Estiu

  • La CIBA Digital Summer es compon d’una sèrie de tallers amb l’aproximació al món digital i tecnològic com a fil conductor

  • Les sessions tindran lloc del 5 al 16 de juliol

El centre de recursos per a dones de Santa Coloma obre la primera Escola d’Estiu

Ayuntamiento de Santa Coloma de Gramanet

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La CIBA, el centre de recursos per a dones, innovació i economia de Santa Coloma de Gramanet (Barcelonès) inaugura l’Escola d’Estiu amb el nom de #LaCIBADigitalSummer. L’espai d’innovació i economia feminista ens presenta una proposta que, de manera lúdica, feminista i innovadora, té l’objectiu d’acostar les competències digitals i tecnològiques a la ciutadania de Santa Coloma i en particular a les nenes, les joves i les dones adultes.

Amb aquesta iniciativa es vol superar la segregació de sexe en els estudis científics i tecnològics, reduir les diverses desigualtats i bretxes (d’accés, ús i creació) a què s’enfronten les dones i incrementar la seva ocupabilitat en el sector i les professions digitals.

Totes les edats

La programació proposa una sèrie de tallers, pensats per a nens, nenes, joves, dones que tindran lloc del 5 al 16 de juliol. Aquests estan distribuïts per franges d’edat, que permetran endinsar-se en la cultura ‘gamer’ i la creació de videojocs, la programació, la creació audiovisual, l’univers dels podcasts o conèixer les eines del ciberactivisme i la participació social.

Notícies relacionades

El 5 de juliol, a partir de les 10 h del matí, es farà l’acte d’obertura i a les 18 h tindrà lloc la primera sessió del taller de ràdio ‘Crea els teus podcasts. La ràdio violeta’. Serà l’inici d’una desena de jornades formatives a la CIBA. Per acabar, el 16 de juliol a partir de les 18 h la CIBA convidarà a veure una mostra dels treballs fets al llarg de l’Escola acompanyat d’un concert a càrrec de La Máscara de Tàlia & Jodie Cash.

Més notícies de Santa Coloma a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Feminisme